Novosti / Hrvatska

METODA RADA

Čitatelji portala Vijesti.hr stali na stranu profesora koji je istukao učenike: 'Djeci fali odgoja'

Čitatelji portala Vijesti.hr stali na stranu profesora koji je istukao učenike: 'Djeci fali odgoja'
RTL

Većina čitatelja portala Vijesti.hr podržava profesora koji je istukao dvojicu učenika

Profesor u srednjoj Tehničkoj školi u Čakovcu Franjo Dragičević istukao je dvojicu učenika. Do mirovine mu nedostaje još godina dana, a za RTL je rekao da je od jeseni taj razred, inače poznat u cijeloj školi kao problematičan, pokušavao smiriti razgovorom i drugim pedagoškim metodama, ali je ovaj put nakon što je gađan kredom - izgubio kontrolu.

Dio učenika smatra da je problem u njegovim metodama rada jer da je ranije znao lomiti trokute, vikati, vrijeđati učenike, prijetio je da će zvati policiju. 

"Ja sam to napravio i da bi morao opet bi napravio, sram me da sam morao... Mene ne štiti sustav, mene ne štiti uprava škole, ravnatelji su ok, ali sustav nastavnike ne štiti", upozorio je profesor.

U slučaj su se uključili i policija te Ministarstvo znanosti i obrazovanja, a mi smo pitali vas - naše čitatelje i čitateljice - što mislite o profesorovu postupku?

Djeci fali odgoja, smatra većina čitatelja portala Vijesti.hr i podržava profesora koji je istukao dvojicu učenika jer su radili nered u razredu - smatra to čak 73 posto, odnosno 649 čitatelja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nije smio tako postupiti, ipak je on profesor, a oni samo djeca, smatra samo šest posto, odnosno 53 čitatelja dok 20 posto vas, odnosno 181 čitatelj smatra da je zakazao sustav.

Izdvojeno

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!