Novosti / Hrvatska

OGLASIO SE MINISTAR

Gradonačelnik završio u bolnici: 'Bandić je iznenađujuće dobro'

Gradonačelnik završio u bolnici: 'Bandić je iznenađujuće dobro'
Tomislav Miletić/PIXSELL, Marko Prpić/PIXSELL

Ministar zdravstva Milan Kujundžić rekao je da je Bandić u dobrom stanju u bolnici te da nije životno ugrožen

Ministar zdravstva Milan Kujundžić u subotu je novinarima izjavio da je dobrog zdravstvenog stanja i da nije životno ugrožen zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, koji je zbog plućne embolije od sinoć na liječenju u Kliničkom bolničkom centru Zagreb, na Klinici za plućne bolesti Jordanovac.

"U dobrom je stanju, u bolnici je i životno nije ugrožen", rekao je ministar Kujundžić novinarima nakon izbornog sabora Mladeži HDZ-a.

Kako neslužbeno doznaje naša reporterka Čirjak, Milan Bandić je "iznenađujuće dobro".

"Gospodin Bandić je trenutno dobro. U sigurnim je rukama. I želim mu što skorije ozdravljenje", dodao je Kujundžić koji je novinarima potvrdio i da je završena inspekcija u KBC-u Split, nakon prijave za primanje mita, a početkom tjedna bit će napisan i službeni nalaz.

Iz Ureda zagrebačkog gradonačelnika priopćeno je u subotu da se Bandić javio na Kliniku za plućne bolesti Jordanovac KBC-a u petak zbog "kašlja koji traje unazad nekoliko dana". 

"Učinjenom obradom na Klinici dijagnosticirana je embolija pluća s ishodištem bolesti iz desne potkoljenične vene. Primljen je na postintezivnu njegu te se liječi sukladno svim smjernicama liječenja plućne embolije. Kliničko stanje  gradonačelnika je stabilno", priopćeno je iz Ureda gradonačelnika.

Izdvojeno

Vezani članci

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!