Novosti / Hrvatska

Na Cvjetnom trgu

'Srce za Davida': Zagrepčani se okupljaju u 17 sati kako bi podržali roditelje Davida Dragičevića

'Srce za Davida': Zagrepčani se okupljaju u 17 sati kako bi podržali roditelje Davida Dragičevića
Vijesti.hr

I građani Zagreba odlučili su dati podršku inicijativi 'Srce za Davida'

Nakon Beograda, Sarajeva i Mostara, i Zagreb će se priključiti podršci roditeljima ubijenog Davida Dragičevića te je za danas u 17 sati najvljeno okupljanje na Cvjetnom trgu. 

"I mi koji živimo Zagreb svim srcem i plućima odlučili smo dati podršku inicijativi "Srce za Davida", nakon Beograda, Sarajeva i Mostara.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Želimo pokazati da smo uz roditelje ubijenog Davida i da smo protiv bahatosti i brutalnosti policije u susjednoj državi koja je pokazala svim sredstvima kako ne radi u službi građana, već štiti interese pojedinaca i korumpiranu državnu kliku u čijim redovima pozicije čuvaju i 'bivši' zločinci", poručili su organizatori.

Novi prosvjed održat će se danas i u Banjoj Luci gdje se i u srijedu navečer okupilo najmanje 2000 ljudi. Podsjetimo, situacija u tom gradu uzavrela je od Božića kada su privedeni roditelji Davida Dragičevića te još nekoliko osoba koje su se suprotstavile uklanjanjanju improviziranog spomen-obilježja za Davida s gradskog trga. Davor Dragičević tvrdi da su ubojice njegovog sina i dalje na slobodi te da se nalaze u MUP-u RS-a što ovi demantiraju. 

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!