Ostani doma
Novosti / Hrvatska

Bandić odbrusio novinarki: 'Nisam bio u USKOK-u zbog prelazaka u moj klub, ne znam o čemu pričate'

Bandić odbrusio novinarki: 'Nisam bio u USKOK-u zbog prelazaka u moj klub, ne znam o čemu pričate'
Sandra Simunovic/PIXSELL

Zagrebački je gradonačelnik primio u ponedjeljak izaslanstvo Ministarstva kulture Republike Srbije

Kako je ranije najavio, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić predložit će Vladi suradnju na pet važnih projekata, no pismo još nije poslao. Potvrdio je to u ponedjeljak u Gradskom poglevarstvu.

Na pitanje kada planira poslati pismo Vladi, zagrebački je gradonačenik odgovorio kako će to učiniti upravo danas. Dodao je i da će o svemu obavijestiti javnost.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Imamo dobar link, dobre odnose, a ne kao s onima prije", rekao je Milan Bandić.

Na pitanje je li bio u USKOK-u zbog prijava oko prelazaka zastupnika u njegov klub, zagrebački je gradonačelnik kazao da poziv u USKOK još nije dobio, a, kako je kazao, niti ga očekuje. 

"Ne znam o čemu govorite. Vjerojatno vi znate nešto više od mene. Kad se prelazi u drugu stranku, kao npr. Habek iz SDP-a u HNS, onda nitko ne pita je li bio u USKOK-u. Očito imate zadatak da me to pitate...", rekao je Bandić novinarima.

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, sa suradnicima, primio je u ponedjeljak izaslanstvo Ministarstva kulture Republike Srbije, predvođeno ministrom Vladanom Vukosavljevićem, koje je u dvodnevnom službenom posjetu Republici Hrvatskoj.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!