Novosti / Hrvatska

najava zagrebačkog gradonačelnika

Bandić dobiva pojačanja u Klubu? 'Trenutno nas ima 11, ali još dva-tri žetončića imam u džepu'

Bandić dobiva pojačanja u Klubu? 'Trenutno nas ima 11, ali još dva-tri žetončića imam u džepu'
Pixell

Bandić je najavio da će tijekom idućeg tjedna premijeru Andreju Plenkoviću i Vladi RH predložiti projekte za Zagreb

Zagrebački gradonačelnik i predsjednik BM 365 - Stranke rada i solidarnosti, Milan Bandić, u ponedjeljak je na utemeljiteljskoj skupštini bjelovarsko-bilogorske županijske organizacije te stranke, nagovijestio mogućnost novog prelaska saborskih zastupnika u njegov Klub u Hrvatskom sabori, no, rekao je, o tome će nakon Uskrsa. 

"Trenutno nas ima 11, ali još dva-tri žetončića imam u džepu, no o tomu ćemo nakon Uskrsa", rekao je Bandić, obraćajući se nazočnim članovima stranke, simpatizerima i gostima na utemeljiteljskoj skupštini Stanke rada i solidarnosti u Bjelovaru.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Za predsjednicu bjelovarsko-bilogorske županijske organizacije stranke izabrana je Olivera Šarić, pomoćnica ministra turizma. Milan Bandić je poručio da će stranačke organizacije osnovati u svakoj općini, gradu i županiji unutar Druge izborne jedinice.

Idući tjedan Vladi predlaže projekte

Već idućeg tjedna utemeljiteljske sjednice Stranke rada i solidarnosti održat će se u Koprivničko-križevačkoj županiji. Krenut će od općine Novigrad iz koje je Mladen Mađer, saborski zastupnik iz Bandićeva Kluba, najavljeno je.

Zagrebački gradonačelnik i predsjednik Stranke rada i solidarnosti također je najavio da će tijekom idućeg tjedna premijeru Andreju Plenkoviću i Vladi RH predložiti projekte za Zagreb poput rješavanja situacije s Imunološkim zavodom Hrvatske, izgradnje dječje bolnice, projekta Zagreb na Savi, 60 niskopodnih tramvaja i tračničke veze centra Zagreba sa Zračnom lukom dr. Franjo Tuđman.

"Želimo da Zagrepčani još bolje žive, ali i da čitava Hrvatska živi bolje i nećemo stati dok to ne napravimo", rekao je Bandić.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!