Novosti / Hrvatska

Nema suradnje

Hrebak reagirao na navode da je sljedeći Bandićev 'žetončić': 'Prije ću propasti u zemlju od srama'

Hrebak reagirao na navode da je sljedeći Bandićev 'žetončić': 'Prije ću propasti u zemlju od srama'
PIXSELL, arhiva

Bjelovarski SDP Hrebaka proziva da je u tihoj koaliciji s Bandićem

U emisiji RTL Danas u subotu smo objavili kako zagrebački gradonačelnk Milan Bandić zasad ne otkriva je li gradonačelnik Bjelovara Dario Hrebak najnoviji u nizu onih koji će se pridružiti njegovom klubu već poručuje kako ćemo sve doznati 'kad tajming bude dobar'.

Nakon vijesti o mogućem prelasku bjelovarskog gradonačelnika Daria Hrebaka u redove Milana Bandića, reagirao je sam Hrebak koji je poručio kako se takvo što nikada neće dogoditi. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Upravo gledam prilog RTL-a bez moje izjave po kojoj sam ja slijedeći prebjeg u klub Milana Bandića. Prije ću propasti u zemlju od srama nego što ću postati ičiji žetončić, a kamoli Milana Bandića. Mi smo dva različita svijeta, način na koji on vodi Zagreb, ja ću činiti sasvim suprotno u Bjelovaru. Prije će Bandić ući u HSLS nego će biti ikakve suradnje nas dvoje", poručio je bjelovarski gradonačelnik porukom na Facebooku.

Podsjećamo, bjelovarski SDP Hrebaka proziva da je u tihoj koaliciji s Bandićem, i to zbog činjenice da Stranka rada i solidarnosti surađuje s Akcijom bjelovarsko -bilogorskom, strankom koja u gradskom vijeću Bjelovara podržava aktualnog gradonačelnika.

Zagrebački gradonačelnik i gradonačelnik Bjalovara susreli su se u subotu na otvaranju međunarodnog pčelarskog sajma u Gudovcu. 

"Ja imam puno žetona u džepu, a koji će biti to ćete na vrijeme znati. Žeton je figura, znate da se ja figurativno izražavam, ali neka to ostane moja mala tajna. Tajming je bitan u život, svatko tko želi raditi, biti zajedno i biti solidaran, pokazati to djelima, a ne riječima je doprodošao u stranku rada i solidarsnosti", kazao je u subotu Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić. 

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!