Novosti / Hrvatska

Grabar-Kitarović iz Turske

O zdravlju i 'obećanju Vučiću': 'Imam predispoziciju za karcinom. A na optužbe Radeljića neću odgovarati'

O zdravlju i 'obećanju Vučiću': 'Imam predispoziciju za karcinom. A na optužbe Radeljića neću odgovarati'
Marko Lukunic/PIXSELL

Grabar-Kitarović kaže da se zna kakvu politiku zastupa i Radeljićeve optužbe ne želi komentirati

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović koja je u službenom posjetu Turskoj gdje sudjeluje na konferenciji Svjetskog kongresa anđela investitora progovorila je o svojem zdravstvenom stanju. 

Potvrdila je da je bila na infuziji i preventivnim pregledima. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Imam predispoziciju za karcinom. Od četvero baka i djedova troje je umrlo od karcinoma", rekla je Grabar-Kitarović odgovarajući na pitanje Gorana Latkovića, reportera RTL-a. 

Predsjednica je, podsjetimo, sredinom siječnja u tajnosti više puta bila na infuziji u KBC-u Sestre milosrdnice, a u petak je bila i na pregledu u privatnoj klinici Radiochirurgia Zagreb u Sv. Nedelji. Klinika je specijalizirana za dijagnostiku i liječenje karcinoma radioterapijom i radiokirurgijom. 

Kad je pak riječ o optužbama bivšeg savjetnika predsjednice za unutarnju politiku Mate Radeljića - da je Kolinda Grabar-Kitarović obećala srpskom predsjedniku Aleksandru Vučiću da više u govorima neće spominjati pojmove "velikosrpska agresija" i "genocid u Srebrenici", predsjednica na njih ne želi odgovarati. Štoviše, prilično ju je razljutilo pitanje reportera RTL-a.  

"Nemojte me to pitati. Neću na to odgovarati. Jako se dobro zna kakvu ja politiku zastupam. Neću se osvrtati na to", rekla je Grabar-Kitarović. 

Hrvatska predsjednica susrela se u nedjelju navečer u Istanbulu s turskim gospodarstvenicima dok će danas sudjelovati na konferenciji Svjetskog kongresa anđela investitora. 

Izdvojeno

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!