Novosti / Hrvatska

'Djecu ubijaju po bolnicma'

VIDEO Monsinjor Jezerinac: 'Od mesa abortirane djece rade najskuplje parfeme'

Svečanost je obilježio govor umirovljenog vojnog ordinarija Juraja Jezerinca

Umirovljeni vojni ordinarij Juraj Jezerinac koji je predvodio misno slavlje povodom 25. obljetnice Počasno-zaštitne bojne i Dana vojne kapelanije 'Sveti Valentin' u propovijedi se osvrnuo na aktualni skandal koji pritišće katoličku Crkvu - zlostavljanje.  

Naglasio je da se napadaju samo katolički, a ne i kler drugih religija, te da se svim sredstvima udara po Crkvi. Dotaknuo se i pitanja pobačaja, usporedivši one koji rade pobačaje s poganima iz prvih stoljeća kršćanstva.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Danas je žestok udar na Crkvu, samo na katoličku Crkvu na druge ne. Zanimljivo, spominju se samo slučajevi, da ne spominjem o čemu je riječ, koji su se dogodili prije 50-60 godina, sad ti to dokaži. Danas svakodnevno ubijaju djecu po bolnicama pozivajući se na ženino pravo, kao da djeca nemaju ta prava i znate što se radi od mesa te djece, ako niste znali, najskuplji parfemi, najskuplji parfemi", poručio je vojni ordinarij Juraj Jezerinac. 

Izdvojeno

 • Andrea Andrassy u bikiniju
  Ubojita kombinacija Andrea Andrassy otkrila svoju 'prljavu' tajnu: 'To svi nose, ali samo najhrabriji objave!'

  Spisateljica redovito nasmijava svoje pratitelje na društvenim mrežama, nerijetko objavljujući stvari s kojima se mnogi mogu poistovjetiti

 • RTL Danas
  RTL Danas

 • Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

  Reci što misliš!