Novosti / Hrvatska

Sve prijavio policiji

'Pozdravi' iz dijaspore šefu HSS-a: 'Šteta kaj ti mater ni napravila abortus, ti si govno, četnički fačuk'

'Pozdravi' iz dijaspore šefu HSS-a: 'Šteta kaj ti mater ni napravila abortus, ti si govno, četnički fačuk'
Facebook/Screenshot

Krešo Beljak sve je prijavio policiji, za Vijesti.hr kaže: 'Kukavica se nikad nisam bojao niti ću ih se bojati'

Predsjednik HSS-a, saborski zastupnik i gradonačelnik Samobora, na društvenim je mrežama podijelio neobične 'pozdrave' koje prima u svojem inboxu. 

"Malo zabave iz mog inboxa. Pozdrav gospođi Mihalich iz Domovina u daleka Amerika", napisao je Krešo Beljak uz objavu screenshotova poruka koje mu je poslala gospođa Mihalich, a u kojima piše: "Šteta kaj ti mater ni napravila abortus, ti si govno, četnički fačuk".

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na to joj je Beljak odgovorio kako ju je prijavio policiji. Gospođa mu je na to kazala: "Odjebi govno. Tvoja policija me more kušnut v rit, fucken idiot. Četničko govno. Ti moreš prijetiti od jutra do sutra, šteta kaj ne živim bliže. Asshole"

No Beljak ju je, kako joj je odgovorio porukom, prijavio američkim vlastima. 

Beljak za Vijesti.hr: "Kukavica se nikad nisam bojao niti ću ih se bojati"

U izjavi za Vijesti.hr, Krešo Beljak kaže da "pozdravi" dolaze svakodnevno, najčešće s lažnih profila ili iz dijaspore.

"Srećom, daleko više je pozitivnih poruka. Prijavim tu i tamo, kad se baš jako pretjera i kad se spominju prijetnje ubojstvom, prijetnje silovanjem ženskih članova obitelji te ostale teške gadosti koje je muka i pročitati. Na većinu ostalih uvreda se ipak samo slatko nasmijem kao ovoj gospođi iz Amerika", kaže nam Beljak i dodaje:

"Kukavica se nikad nisam bojao niti ću ih se bojati. Od desetak prijava, tek je jedna zavrsila uhićenjem, a daljnji tijek događanja mi nije poznat. Pozivam sve takve da nastave i dalje, jer su mi oni najveći motiv da nastavim borbu za tolerantnu Hrvatsku. Kad HSS dođe u poziciju odlučivanja, sigurno ćemo donijeti niz zakonskih rješenja kako bi se ovakvima stalo na kraj. Nema razlike između prijatnji "uživo" i na društvenim mrežama", rekao je za Vijesti.hr predsjednik HSS-a Krešo Beljak.

Izdvojeno

Vezani članci

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!