Ostani doma
Novosti / Hrvatska

SVAKA ČAST!

Veliko srce! Vatreni navijač za liječenje Mile Rončević ponudio najvrednije što ima

Veliko srce! Vatreni navijač za liječenje Mile Rončević ponudio najvrednije što ima
Facebook, Pixsell

'Mislim da je iznos fer i korektan za uloženi trud, podršku i vjernost'

Mila Rončević

Sanja Matijević i Marin Rončević uspjeli su ujediniti Hrvatsku i prikupiti više od 26 milijuna kuna kako bi njihova dvogodišnja kćerkica Mila mogla na liječenje u Sjedinjene Američke Države, što znači da je akcija završila jer potrebe su premašene za oko osam milijuna kuna. Ipak, uplate nastavljaju pristizati, kao i ponude poput posljednje Zorana Anića.

Veliki navijač Hrvatske odlučio je za Milu dati najvredniju stvar koju ima - automobil s kojim već 11 godina odaje vjernost hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji. S kojim je prošao mnogo stvari, koje se ne mogu izmjeriti novcem.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Poštovani, bit ću slobodan ponuditi vam da uplatite 11 tisuća kuna za liječenje djevojčice Mile, a zauzvrat vam poklanjam svoj navijači auto koji već 11 godina vozim u "kockastom izdanju". Mislim da je iznos fer i korektan za uloženi trud, podršku i vjernost vatrenima za ovih 11 godina", napisao je Zoran Anić Hrvatskom nogometnom savezu.

Iako tako nešto više neće biti potrebno, lijepo je vidjeti koliko se ljudi angažiralo i na koji način samo da pomogne djevojčici prebroditi tešku bolest. Takvo jedinstvo roditeljima je nagnalo suze na oči i nemaju riječi kojima se mogu zahvaliti svima uključenima u ovako nešto. Jer, prikupiti toliki novac u tako malo vremena iznimna je stvar.

"Ono što se desilo za spas male Mile, ne da nije bilo očekivano ni u najluđim snovima, desio se moment koji je promijenio svijest naroda, ovo se pretvorilo u nadnacionalni projekt u koji su se svi uključili", kazao je Milin otac Marin.

Svaka kuna iznad potrebne za liječenje po želji roditelja trebala bi se proslijediti dalje za one kojima bi bila potrebno.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!