Ostani doma
Novosti / Hrvatska

svi za milu!

U iščekivanju informacija iz SAD-a: 'Sve je spremno! Mila je dobro, raspoložena je, ima dobar apetit...'

'Može se bez svega, ali ne i bez ljubavi i vjere u ljudsku dobrotu', poručili su roditelji Mile Rončević

Sanja Matijević i Marin Rončević otkrili koliko je novca skupljeno za Milu

Roditelji dvogodišnje djevojčice Mile Rončević, koja se u Rijeci liječi od rijetkog oblika leukemije, broje sate do vijesti iz Amerike i odluke liječničkog tima može li njihova kći liječenje nastaviti u privatnoj bolnici u Philadelphiji.  

U potresnim i iskrenim porukama zahvalili su svim ljudima koji su im pružili ruku potpore i na račune uplatili iznos koji premašuje sve dosadašnje slične akcije u Hrvastkoj. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Više od 28 milijuna kuna! A brojka i dalje raste. Toliko je veliko srce Hrvata, ali i ljudi diljem svijeta koji su u samo tjedan dana uplatili iznos koji je i više nego dovoljan za Milino liječenje.

Mila Rončević

Roditelji mole i da se novac na njihov žiro račun više ne uplaćuje, a prikupljene donacije spremni su podijeliti i s drugom potrebitom djecom. Upravo zbog njih, ali i svoje priče: naglasili su ono što mnogi od nas zaboravljaju. Može se bez svega, ali ne i bez ljubavi i vjere u ljudsku dobrotu. 

Reporterka RTL-a Maja Brkljača u RTL Danas se javila iz Rijeke. Kaže da se danas čula s Milinim djedom i dok je pričala s njim Mila je bila toliko glasna i vesela. Doznala je da je Mila dobro spavala...

Pedijatar Srđan Banac, koji se brine o Mili, rekao je u razgovoru za RTL Danas da je sve spremno za odlazak Mile u SAD:

"Spremno je, Mila je dobro, raspoložena je, ima dobar apetit", kazao je Banac i dodao:

"Ako bude poziva, to će znati roditelji, oni će dogovorno potpisati da odlaze. Ako dođe do toga sve će biti spremno. Ona je sada dobro, završila je protokole liječenja. Moja osnovna zadaća je da pazim na nju kao i na svu ostalu djecu", rekao je pedijatar u RTL-u Danas.

Dakle, sada se samo čeka informacija iz SAD-a koja se očekuje oko 21 sat.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!