Novosti / Hrvatska

VREMENSKA PROGNOZA NIKOLE VIKIĆ-TOPIĆA

Naš Nikola donosi dobre vijesti, ali..: 'Ovu stvar imajte na umu, osobito ako ste ranoranilac!'

Naš Nikola donosi dobre vijesti, ali..: 'Ovu stvar imajte na umu, osobito ako ste ranoranilac!'
Grgo Jelavic/PIXSELL

Već je u prijepodnevnim satima počelo razvedravanje u cijeloj Hrvatskoj te je u mnogim krajevima zasjalo sunce

Uskoro će se razvedriti i tamo gdje još ima nešto oblaka, ponajprije u Gorskom kotaru i Lici. Premda će vjetar u idućim satima slabjeti, večer i noć bit će hladne, što je uobičajeno kad nastupi razvedravanje i kad vjetar oslabi.

SUTRA

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Utorak će biti sunčan, čak i pretežno vedar, ali uz prilično hladno jutro, osobito na kopnu gdje će najniža temperatura biti oko nule, mjestimice uz maglu i mraz. Najveća mogućnost za njih je blizu rijeka te u kotlinama, osobito Gorskog kotara i Like. Poslijepodne će biti toplije i ugodnije nego danas sa slabim do umjerenim vjetrom. Najviša temperatura uglavnom između 15 i 20 °C  stupnjeva.

OSTATAK TJEDNA NA KOPNU 

Od srijede do kraja tjedna na kopnu ostaje pretežno sunčano. Samo će u četvrtak biti nešto više oblaka pa tad lokalno može pasti i koja kap kiše ili kratak pljusak, ponajprije u Gorskom kotaru i Lici. Rano će ujutro biti svježe, a poslijepodne ugodno toplo, sve toplije, s temperaturom oko 20 °C. Vjetra će biti tek malo i povremeno, i to samo slabog.

OSTATAK TJEDNA NA JADRANU

I na Jadranu će do kraja tjedna biti sunčano, samo uz malo oblaka, uglavnom visokih, prozirnih cirrusa. Sve do vikenda izmjenjivat će se slaba do umjerena bura i sjeverozapadni vjetar, tek će u nedjelju zapuhati jugo. Jutarnja će temperatura tijekom tjedna biti oko 10 °C, a najviša dnevna oko 20 °C.

U svakom slučaju, nastupila je stabilizacija vremena koja će, na sreću mnogih, potrajati malo dulje. Tako ćemo cijeli tjedan moći uživati u suncu i ugodnim temperaturama koje će ponovno dosezati, pa i prelaziti, 20 °C. Samo će još sutra i prekosutra na kopnu jutra biti prilično hladna, ponegdje uz maglu i mraz. Imajte to na umu, osobito ako ste ranoranilac! 

Više detalja i zanimljivosti o vremenu možete doznati svaki dan u našim redovitim  prognozama unutar RTL Vijesti u 16:30 i RTL-a Danas u 18:30.

Izdvojeno

Vezani članci

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!