Ostani doma
Novosti / Hrvatska

karmen brkić

Bivša supruga Milijana Brkića: 'Prekinite protuzakonite i neljudske nasrtaje na mene i našu djecu'

Bivša supruga Milijana Brkića: 'Prekinite protuzakonite i neljudske nasrtaje na mene i našu djecu'
Petar Glebov/PIXSELL

O novom kraku afere SMS oglasila se supruga Milijana Brkića, Karmen Brkić

Bivša supruga Milijana Brkića odlučila je reagirati povodom "aktualnih događaja povezanih s obitelji gospođe Karmen Brkić i gospodina Milijana Brkića".

Njenu reakciju prenosimo u cijelosti:

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Ovim obraćanjem želim demantirati neistinite i štetne medijske natpise koje svojim netočnim navodima i optužbama nanose neizmjernu štetu kako bivšem suprugu tako i čitavoj našoj obitelji. Ovim obraćanjem, od lažnih navoda i javnog sramoćenja prvenstveno želim sačuvati i zaštititi svoju djecu. 

Svjesna javnog djelovanja i rada bivšeg supruga, nemali broj puta sam svjedočila različitim političkim obračunima, iznošenju konstrukcija i podmetanjima koji su bili usmjereni na bivšeg supruga, no ovog puta su ovakva sramotna djelovanja i konstrukcije prevršile svaku mjeru dostojanstva i ljudskosti.

Karmen i Milijan Brkić

Ovakvim ponašanjem izravno se nanosi šteta osobnosti, intimi i dostojanstvu moje obitelji, a ponajprije mojoj djeci. Štoviše, iznošenjem laži, nasrtljivim udarima na privatnost i intimu narušena su nam osnovna ustavna i ljudska prava. Iako Milijan Brkić i ja jesmo bivši supružnici, uživamo međusobno poštovanje, potporu i povjerenje te zajednički skrbimo o dobrobiti naše djece. 

Ovim putem Vas osobno, a i kao majka, pozivam da prekinete sve protuzakonite, neljudske i neprofesionalne nasrtaje na mene, našu djecu i našu obitelj", stoji u priopćenju Karmen Brkić koje je medijima uputila putem odvjetnice Ivke Jukić Pavelić.

Preporučujemo ti još sadržaja

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!