Ostani doma
Novosti / Hrvatska

'67 JE PREVIŠE'

Ovo su lokacije gdje možete ostaviti potpis za referendum protiv odlaska u mirovinu sa 67 godina

Ovo su lokacije gdje možete ostaviti potpis za referendum protiv odlaska u mirovinu sa 67 godina
Pixsell

Svoj potpis građani mogu dati na više od 300 štandova u 200 gradova i općina diljem Hrvatske

Prikupljanje potpisa za raspisivanje referenduma od strane sindikalne inicijative "67 je previše" započeo je u subotu 27. travnja i trajat će do ponoći 11. svibnja. Cilj inicijative jest vratiti dobnu granicu za odlazak u punu mirovinu na 65 godina.

Svoj potpis građani mogu dati na više od 300 štandova u 200 gradova i općina diljem Hrvatske.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Broj lokacija još nije finalan budući da želimo omogućiti što većem broju građana da daju svoj potpis i izjasne se o ovom pitanju. Ako si ti jedan ili jedna od onih koji žele dati svoj doprinos i organizirati prikupljanje u svojoj lokalnoj zajednici, javi se na mail volontiram@67jepreviše.hr ili besplatni broj telefona 0800 94 36", poručili su iz "67 je previše".

Štandovi će se nalaziti na većim gradskim trgovima, na najprometnijim ulicama i križanjima, ispred autobusnih ili željezničkih postaja, ispred parkova i na drugim lokacijama gdje se kreće najveći broj ljudi. U akciji sudjeluje više od četiri tisuće aktivista.

Lokacije potpisnih mjesta u svim županijama objavljivat će se kako budu pristizale potvrde da su lokacije odobrene od strane lokalne samouprave. A sve postojeće lokacije po gradovima možete pronaći OVDJE.

Preporučujemo ti još sadržaja

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!