Novosti / Hrvatska

dileri iz Zagreba

Velika zapljena: 'Pali' s više od 100 kilograma marihuane i pola kilograma kokaina

Nakon kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su, uz kaznenu prijavu, predani pritvorskom nadzorniku

Nakon što je u istrazi zaplijenila nešto manje od 109 kilograma marihuane i 528 grama kokaina, zagrebačka policija privela je dvojicu muškaraca i jednu ženu koje sumnjiči da su radi daljnje preprodaje nabavljali veću količinu marihuane i kokaina. Drogu su skrivali i prepakiravali u unajmljenom stanu u Novom Zagrebu te u garaži na Trešnjevci.

Policija je u srijedu priopćila kako je muškarce u dobi od 33 i 38 godina te 33-godišnju ženu kazneno prijavila zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tijekom uhićenja u ponedjeljak oko 13.30 sati u Malnarovoj ulici 38-godišnjak je policiji dobrovoljno predao 148 grama marihuane pakirane u dva plastična paketa te novac za koji se sumnja da je pribavljen preprodajom droge.

Policija je istog dana u poslijepodnevnim satima pretraživanjem stana kojim se koriste osumnjičeni pronašla 1,3 kilograma marihuane pakirane u četiri paketa, 528 grama kokaina pakiranog u dva plastična paketa, tri digitalne vage s tragovima droge te uređaj za vakumiranje i vrećice za pakiranje.

'Pali' s više od 100 kilograma marihuane i pola kilograma kokaina

U utorak ujutro u garaži na Trešnjevci kojom se koristi 38-godišnjak policija je otkrila 107 kilograma i 350 grama marihuane pakirane u 102 plastična paketa te vreće i folije za pakiranje.

U policiji ističu kako pronađena količina i način pakiranja droge, zatim predmeti za vaganje i pakiranje, uz novac, idu u prilog činjenici da je pronađena droga bila namijenjena daljnjoj preprodaji.

Nakon kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su, uz kaznenu prijavu, predani pritvorskom nadzorniku, a  Općinskom državnom odvjetništvu dostavljeno je posebno izvješće.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!