Novosti / Hrvatska

Tko je najbolji kandidat?

Bernardić razgovarao s mogućim predsjedničkim kandidatima - Piculom, Josipovićem i Milanovićem

Bernardić razgovarao s mogućim predsjedničkim kandidatima - Piculom, Josipovićem i Milanovićem
PIXSELL/Ilustracija

Sve ide prema tome da stranka ima jednog kandidata Milanovića, navodni dnevnik

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić obavio je razgovore sa svim SDP-ovim potencijalnim kandidatima za predsjednika države Zoranom Milanovićem, Ivom Josipovićem i Toninom Piculom, no za sada se nijedan nije decidirano izjasnio da želi biti SDP-ov kandidat za šefa države, niti je to do kraja otklonio, objavio je u petak Jutarnji list.

Izvori iz SDP-a upućeni u zbivanja u stranci tvrde, međutim, kako sve ide prema tome da stranka ima jednog kandidata Milanovića, navodi dnevnik.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ako se Milanović otvoreno izjasni da želi biti kandidat, gotovo je sigurno da će se Josipović i Picula povući kaže za Jutarnji list osoba iz vrha stranke.

Dnevnik navodi da su Bernardić i Milanović stalno u kontaktu, da su na temu predsjedničkih izbora obavili više razgovora, a sada su u fazi kada se ti razgovori vode u širem krugu SDP-ovaca.

VEZANA VIJEST

Sugovornik Jutarnjeg lista kaže da ipak ne može do kraja isključiti mogućnost predizbora ako se javi više kandidata, ali definitivno ti predizbori neće biti onakvi kako bi ih proveo politički tajnik SDP-a Davorko Vidović.

"Ni jedan od potencijalnih kandidata ne želi davati izjave za medije, no iz kruga bliskog Josipoviću čuli smo procjenu po kojoj je realno da sve završi tako da Milanović bude jedini kandidat", piše Jutarnji list.

Izdvojeno

 • Antonija Blaće i Hrvoje Brlečić
  10 godina ljubavi Antonija Blaće objavila romantičnu fotografiju sa suprugom: 'Pravi ste par'

  Voditeljica i njezin suprug zajedno su deset godina

 • RTL Danas
  RTL Danas

 • Vezani članci

  Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

  Reci što misliš!