Ostani doma
Novosti / Hrvatska

NIJE MOGAO DALJE

Bunjac prerezao iskaznicu: 'Izlazim iz Živog zida, nisam više mogao davati podršku hrvatskoj Eleni Čaušesku'

'Svi mi koji smo istinski bili u Živom zidu, nismo bili samo članovi nego smo živjeli za Živi zid'

Branimir Bunjac donio je odluku o svojoj bližoj političkoj budućnosti pa samo potvrdio veliku krizu u Živom zidu.

"Izlazim iz Živog zida. Vidjet ću što dalje, sad svi znaju da se to dogodilo i za mene osobno to je važan trenutak, emotivno težak jer mi svi koji smo bili u Živom zidu istinski, nismo bili samo članovi nego smo živjeli za Živi zid. Bili smo obitelj", kazao je Bunjac pa nastavio:

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Onog kad smo vidjeli da je jedna osoba privatizirala stranku i da ne postoje šanse da ta verzija Elene Čaušesku dopusti izbore u stranci, nismo imali izbora. Morali smo joj prestati davati podršku, kao i njenoj politici. Kad sam ulazio u stranku rekao sam da ću biti u njoj sve dok postoji minimalna nada da će provoditi ono što zastupa. Nažalost, to više nije slučaj i kad sam vidio da najodaniji ljudi napuštaju stranku, oni koji su volontirali, postalo je jasno da tu više nema mjesta ni za jednog idealista, pa tako ni za mene.

Otkrio je i što su mu kratkoročni planovi.

"Ostajem nezavisni zastupnik."

Ivan Pernar odmah je isti dan kad je napustio Živi zid osnovao vlastitu stranku i s obzirom na odanost koju Bunjac navodi prema njemu, nejasno je zašto odmah nije otišao za njim.

"I to je jedna od mogućnosti, djelovati s Pernarom i bivšim članovima Živog zida."

Prerezao člansku iskaznicu

Bunjac je prije konferencije za medije na Facebooku objavio fotografiju prerezane članske iskaznice. "Članska iskaznica br. 6. Četiri godine, 5 mjeseci i 4 dana", napisao je Bunjac uz fotografiju.

 

 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!