Ostani doma
Novosti / Hrvatska

ISPRIČAO SE SVIMA

VIDEO Bunjac se autom Živog zida zabio u taksi koji je odletio u parkirano vozilo: 'Nije moj dan'

Branimir Bunjac ispričao se vozaču taksija

Branimir Bunjac, saborski zastupnik u odlasku i suspendirani član Živog zida, doživio je prometnu nesreću na križanju Vrbanićeve i Tuškanove ulice u zagrebačkoj četvrti Donji grad. 

Za RTL je kazao kako je on kriv za izazivanje prometne nesreće jer se, zbog neopreza, sudario s taksijem koji se zatim zabio u još jedan parkirani automobil. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Nije moj dan", kratko je poručio Bunjac za RTL te dodao kako je automobil koji je vozio službeno vozilo stranke Živi zid iz koje je suspendiran.

Bunjac, koji je vozio plavi Renault, kazao je kako ga je policija podvrgnula alkotestu te da je napuhao 0,0 promila jer, napominje, uopće ne pije. Dodao je i kako se u taksiju, uz vozača, nalazila i jedna djevojka za koju se nada da je dobro. 

U tijeku je policijski očevid.

Podsjećamo, saborski zastupnik Ivan Pernar, koji je u četvrtak napustio Živi zid, danas je najavio da ne prelazi u Abecedu demokracije, već da će osnovati novu stranku - Stranku Ivana Pernara i izaći na predsjedničke i parlamentarne izbore, pri čemu želi da zajedno s njim na izbore ide i Branimir Bunjac koji je također izišao iz Živoga zida.

"Ne smatram da bi Bunjac morao biti pod mojom kapom. Nikad nisam bio tašt čovjek, bitno je da idemo zajedno na parlamentarne izbore", izjavio je Pernar novinarima u Hrvatskom saboru.

Poručio je kako nije izašao iz Živog zida zbog Bunjca nego zbog "jedne druge osobe koja je još jučer tvrdila da ju ne zanima mandat u Saboru". "Ja sam pred svim kamerama rekao: "Vidjet ćete kojom brzinom će ga aktivirati", kazao je Pernar aludirajući pritom na potpredsjednicu Živog zida Vladimiru Palfi.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!