Ostani doma
Novosti / Hrvatska

Je li mu dala zeleno svijetlo?

Milanovićeva supruga o njegovoj kandidaturi za predsjednika: 'Mene ne mora pitati'

Milanovićeva supruga o njegovoj kandidaturi za predsjednika: 'Mene ne mora pitati'
Goran Stanzl/PIXSELL

Zoran Šprajc postavio joj je pitanje je li spremna za predsjedničku kampanju

Predsjednički su izbori potkraj godine, još se ne zna tko će se kandidirati, no neka se imena već dulje spominju. Nakon objave rezultata istraživanja CRO Demoskop o rejtingu stranaka i političara, veliko iznenađenje bio je rast podrške Zoranu Milanoviću

Iako politički potpuno neaktivan, nakon javnog iskazivanja podrške SDP-ovoj listi za EU izbore, Zorana Milanovića, i to kao nezavisnog kandidata, bira preko 4 postotna poena više ispitanika nego u svibnju, 19,8 posto (prema 15,4 posto iz svibnja). Tako je zajseo na drugo mjesto, odmah iza Kolinde Grabar-Kitarović kojoj je podrška ovaj mjesec manja za 6 postotnih poena nego krajem godine. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sinoć je u RTL Direktu gošća bila dr. Sanja Musić Milanović, supruga Zorana Milanovića. Na kraju gostovanja, Zoran Šprajc postavio joj je pitanje je li spremna za predsjedničku kampanju te je li dala suprugu zeleno svijetlo jer je "siguran da mora vas pitati".

"Ja se bavim kampanjom 'Živjeti zdravo', to je dosta posla. Mene ne mora pitati", poručila je Sanja Musić Milanović i to čak dva puta.

VEZANE VIJESTI:

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Citaj, prati i komentiraj naše price i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!