Novosti / Hrvatska

PREDSJEDNICA ČEKA PROTIVNIKA

Stranke s ljevice uvjetuju Milanoviću: 'Ne treba mu podrška političkih izdajica i mrtvaca'

'Ne mislimo podržati nijedan projekt u kojem sudjeluje stranka koja je prevarila birače'

Zoran Milanović je taj koji može pobijediti Kolindu Grabar-Kitarović smatraju SDP-ovci pa su u internoj anketi odlučili, bivši premijer treba biti kandidat na predsjedničkim izborima...

"I naravno da ću stati iza njega svim srcem i dati punu potporu jer mislim da će on biti dobar predsjednik države. Nećemo u ponedjeljak raspravljati o nečemu hipotetskom, mislim da se vrijeme približilo", rekao je član Predsjedništva SDP-a Predrag Fred Matić.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

I to toliko da nema potrebe za predizborima koje su zazivali pojedinici iz vrha stranke... Također, Milanović može računati na potporu SDP-a ali i većine bivših partnera, bez obzira što neke kao Ivan Vrdoljak nitko ne želi.

"Ne mogu spriječiti nekoga da podrži mene ili koga drugog, ali ako smo vidjeli kaoo se HNS ponaša, onda nam takva podrška ne treba", naglasio je SDP-ov saborski zastupnik Peđa Grbin.

Istovremeno, stranke Amsterdamske koalicije ne skrivaju uvjete za podršku.

"Ako gospodin Milanović bude kandidat SDP-a i HNS-a, nećemo mu dati podršku. Jer, ne mislimo podržati nijedan projekt u kojem sudjeluje stranka koja je prevarila birače i partnere", kazala je predsjednica GLAS-a Anka Mrak Taritaš, a nadovezao se i predsjednik HSS-a Krešo Beljak:

"Birači HNS-a će i tako glasati za njega, n, ali siguran sam da ćemo kao koalicija podržati jednog kandidata."

I dok se vode te prepirke, u SDP-u nitko ne skriva zadovoljstvo eventualnim krajem mandata aktualne predsjednice.

"Jedva čekam novu godinu i da žena bude jedini put iskrena pa da joj kažemo "Hvala vam na svemu što ste učinili", a ona odgovori "Nema na čemu", govori Fred Matić.

Sad su na potezu Milanović i stranačko Predsjedništvo.

Izdvojeno

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!