Novosti / Hrvatska

Samo mjera opreza?

Sudac pustio na slobodu nasilnika koji je premlatio trudnicu

Sudac pustio na slobodu nasilnika koji je premlatio trudnicu
Shutterstock

Nakon kriminalističke istrage je jučer poslijepodne policija izvjestila javnost kako je protiv 66-godišnjaka podignuta kaznena prijava

Općinsko državno odvjetništvo u Splitu pred sucem istrage tražilo je istražni zatvor za 66-godišnjeg A.R. koji je u četvrtak oko 19 sati letvom premlatio troje članova obitelji Begonja, 33-godišnju trudnicu i njezine roditelje, oca Ivana (61) i majku Maru (59), no sudac istrage pustio ga je na slobodu, piše 24sata.

Nakon kriminalističke istrage je jučer poslijepodne policija izvjestila javnost kako je protiv 66-godišnjaka podignuta kaznena prijava zbog sumnje u nanošenje teških tjelesnih ozljeda. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prvo je Mari slomio ruku, nakon čega je pred njezine dvije djevojčice napao trudnicu, slomivši joj ruku te je naposlijetku napao i njezina oca Ivana i slomio mu prst.

VEZANE VIJESTI

Napadaču je određena mjera opreza, odnosno zabrana približavanja obitelji. 

Obitelj je u petak cijeli dan bila u šoku zbog sukoba sa susjedom, koji im ne dozvoljava parkiranje na zajedničkom putu, a u četvrtak navečer ga je isprovocirala činjenica da je 33-godišnja trudnica na sporno mjesto stala na dva sata, piše 24sata.

Najgledaniji video

Category: 825 - 828

Izdvojeno

Vezani članci

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!