Novosti / Hrvatska

'Naprijed Škoro'

Mlikota s mora dao podršku Škori: 'S radošću objavljujem da ću imati predsjednika za kojeg ću glasovati'

Škoro je podrškom mnogih itekako iznenadio pa su u HDZ-u zabrinuti hoće li dio njihovih glasača upravo njemu dati svoj glas

Nakon što je u nedjelju objavio svoju kandidaturu, Miroslav Škoro danas je postavio novu objavu na Facebooku kojom je zahvalio na tisućama poruka i poziva.

Poziva Škoro sve da nastave razgovarati bez obzira voljeli ga ili kritizirali iako i nije baš poznato na koji način - budući da je komunikacija dosad isključivo jednostrana.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Škoro se vrlo ozbiljno priprema za predsjedničku utrku - dosad neviđenu na ovim prostorima, a zbog toga i otkazuje koncerte.

Brojna podrška

Škoro je dobio mnogobrojne komentare podrške nakon što je jučer objavio kandidaturu. No, bilo je i onih koji su ga kritizirali.

"Jednako hvala onima koji su me kudili, kao i onima koji su me podržali. Jedino razmjenom stavova možemo napraviti bolji svijet. Ne mislimo svi isto i, vjerujte mi, to je dobro. Nastavimo razgovarati jer dosad nismo razgovarali uopće. Razgovarajmo i slušajmo jedni druge i to će nas odvesti na pravi put", kazao je Škoro.

No, Škoro nije na pravom putu  -misle u HDZ-u pogotovo kad spominje veće ovlasti predsjednika.

Ima i kritika

"Kada bismo hrvatsko zakonodavstvo mijenjali željom i namjerom svakog tko se uključi u bilo kakav izborni proces, dobili bismo jednu šumu iz koje drveće na kraju ne bismo vidjeli", kazao je ministar gospodarstva Darko Horvat.

"Svatko ima pravo u sklopu svoje kandidature predložiti promjene. Konačni rezultati bit će na sam dan izbora. Do tada ćemo vidjeti što će se događati, ali znamo jedino da će sadašnja predsjednica ostati idućih pet godina", rekao pak je predsjednik zagrebačke Gradske skupštine Drago Prgomet.

Do sada, aktualna predsjednica nije najavila da kreće u bitku za nastavak mandata. Za to vrijeme Škori podrška stiže sa svim strana, pa i - iz mora.

Podrška iz mora

"Poštovane dame i gospodo ovo je Borko Perić, a ovo je Vedran Mlikota. Mi smo se spustili u divni hrvatski Jadran da bismo prvi put dali podršku nekom hrvatskom predsjedniku iz vode. Dakle, oduševljeni Škorinom kandidaturom šaljemo mu podršku", kazali su Perić i Mlikota.

"S radošću objavljujem da ću imat predsjednika za kojeg ću glasovat. Ne samo ja nego i mnogi moji prijatelji. Škoro, naprijed!", rekao je Mlikota.

Da ima dobre šanse za predsjednika RH, misli i Škorin kolega Zrinko Tutić.

Škoro će mijenjati turneju

"U prvi tren sam mislio, valjda mu više nije do toga, ali izgleda da ta droga politička ne napušta lako. Čini mi se da bi mogao imati velike simpatije jer su možda ljudi umorni od ovih elita partijskih", rekao je Tutić.

Škoro će odraditi koncerte koji su dogovoreni za ovo ljeto, ali će planiranu turneju kroz 30 gradova zbog novih okolnosti ipak mijenjati.

"Očekujemo nekakvu himnu kampanje", kazao je Škorin menadžer Miljenko Ćurić pa dodao:

"Strpite se malo, iznenadit ćete se. O mnogo čemu".

Već je u ova dva dana podrškom mnogih Škoro itekako iznenadio pa su u HDZ-u zabrinuti hoće li dio njihovih glasača upravo njemu dati svoj glas.

Preporučeno za tebe

Izdvojeno

Citaj, prati i komentiraj naše price i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!