Novosti / Hrvatska

jasno i glasno

Šeks se osvrnuo na kandidaturu Miroslava Škore: 'Uzalud vam trud svirači'

Šeks se osvrnuo na kandidaturu Miroslava Škore: 'Uzalud vam trud svirači'
Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Kandidaturu Škore komentirao je i ministar zdravstva Milan Kujundžić koji kaže da treba vidjeti što će ponuditi a da će narod izabrati

Dugogodišnji HDZ-ov dužnosnik Vladimir Šeks osvrnuo se u utorak na kandidaturu Miroslava Škore za predsjednika države, spomenuvši riječi iz jedne njegove pjesme "Uzalud vam trud svirači".

Iako je kazao da ne želi komentirati ništa što se odnosi na predsjedničke izbore, Šeks je "onima koji bi htjeli mijenjati Ustav" poručio: "Uzalud vam trud svirači", aludirajući na Miroslava Škoru.

O materijalima koji bi mogli kompromitirati aktualnu predsjednicu, a koje je on ranije spomenuo u jednom intervjuu, kazao je da se već godinu dana u javnom prostoru plasiraju različite priče i spinovi po kojima neki krugovi posjeduju materijale kojima žele kompromitirati predsjednicu.

"Nisam ništa drugo rekao, ne znam, samo govorim da se u javnom prostoru o tome pričalo", izjavio je Šeks nakon mise za Domovinu u Crkvi sv. Marka na zagrebačkom Gornjem Gradu.

Kandidaturu Škore komentirao je i ministar zdravstva Milan Kujundžić koji kaže da treba vidjeti što će ponuditi a da će narod izabrati.

"Sigurno ima zanimljivih elemenata u njegovoj poruci o kojima se treba razgovarati. Razvitak demokracije je otvoriti dijalog o svemu...Ni Ustav nije sveto pismo, nema Ustava koji se ne bi mogao mijenjati", kazao je Kujundžić.

Izdvojeno

Vezani članci

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!