Novosti / Hrvatska

Na tiskovnoj konferenciji

Pernar najavio osnivanje nove stranke 7. srpnja: Spreman je ući i u predsjedničku utrku!

Pernar najavio osnivanje nove stranke 7. srpnja: Spreman je ući i u predsjedničku utrku!
Patrik Macek/PIXSELL

Istaknuo je kako će njegovu stranku činiti i članovi Živog zida

Ivan Pernar, saborski zastupnik i bivši član Živog zida, izjavio je u utorak u Bjelovaru da će njegova nova stranka biti osnovana 7. srpnja i u njoj će biti i dio članova Živog zida, a najavio je kako je spreman ući i u izbornu utrku za predsjednika Republike.

"Potpuno mi je svejedno koji će ljudi činiti stranku. Bit će tu, doduše, i članova Živog zida, ali bitno mi je da svi imaju radosno i čisto srce, a najbitnije je da krenemo s optimizmom i da damo najviše što možemo. Nastavljamo tamo gdje su drugi stali, nit vodilja je ljubav za slobodom i ljubav za istinom koja je danas, pogotovo u medijima, na marginama", rekao je novinarima Pernar.

Dodao je kako je spreman ući u predsjedničku utrku.

Tiskovnu konferenciju Ivana Pernara u jednom trenutku prekinuo je Ivan Pokupec iz stranke Slobodna Hrvatska brojnim optužbama, uključujući i one za krivotvorenje potpisa.

"Pernar je ispunjavao zapovijedi Vladimire Palfi koje su bile nemoralne, pa i kaznene prirode, da bi nakon godina", rekao je Pokupec, shvatio "tko je ta žena, nakon što su deseci ogranaka ugašeni, a stotine aktivista protjerani. Tu su i famozna pitanja na koja se ne odgovara poput krivotvorenja potpisa 4. listopada 2015.", dodao je  Pokupec.

Pernar je odgovorio da su Pokupčeve optužbe bez osnova.

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!