Novosti / Hrvatska

ŽESTOKE OPTUŽBE

Starčević traži ostavku Milinovića i Kustića: 'Došlo je do političke trgovine!'

Starčević traži ostavku Milinovića i Kustića: 'Došlo je do političke trgovine!'
Pixsell

'Želim jasno naglasiti da je HSP jedini koji u toj trgovini nije sudjelovao'

Nakon što je ličko-senjska županijska skupština u srijedu prihvatila proračun bez vijećnika HSP-a predsjednik te stranke Karlo Starčević je u priopćenju zatražio ostavku predsjednika skupštine Marijana Kustića i župana Darka Milinovića i ocijenio da je sjednica bila „predstava na kojoj je očigledno došlo do političke trgovine i političke prostitucije“.

"Jasno je da se radi o političkoj trgovini čiji će rezultati biti vidljivi idućih dana i tjedana kao što smo mogli čuti i na samoj sjednici od Željka Biondića (HDZ) koji je naglasio da će proračun podržati 'uz određene uvjete županu Darku Milinoviću, a koji se tiču provedbe određenih odluka, ali i povlačenja nekih kadrovskih rješenja koja je župan proveo u prošlom razdoblju, naveo je Starčević. Također ističe kako HSP ne zna o kakvom sporazumu i dogovoru se radi, tko je što dobio i tko će što dobiti u tajnoj trgovini, ali želi jasno naglasiti da je HSP jedini koji u toj trgovini nije sudjelovao."Niti smo što tražili niti smo što dobili, niti smo htjeli u tome sudjelovati“, piše Starčević .

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Pojašnjava da na sjednice nisu dolazili jer nisu htjeli dopustiti ni najmanju mogućnost povezivanja HSP-a s tom „nezabilježenom obmanom“. Najavljuje da će svoj rad u Županijskoj skupštini nastaviti „kao jedina oporba“.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!