Novosti / Hrvatska

a što vi čujete?

VIDEO Ministar Ćorić opsovao pred novinarima? 'Ako sam to rekao, ispričavam se!'

Danima se licitira o imenima ministara koji bi mogli napustiti Vladu, a nervoza sve više raste

Danima se licitira o imenima ministara koji bi mogli napustiti Vladu, a da nervoza raste, svjedoče i njihove današnje izjave prije užega kabineta.

Na pitanje može li raditi u okolnostima kad ne zna ostaje li u Vladi ili ne, ministrica demografije Nada Murganić je kazala: ''Ministar uvijek može doći  i može otići. Svi lijepo radimo, kao što vidimo.''

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Novinari su je potom pitali bi li ona ostala u Vladi, a ministrica je kratko odgovorila: ''Bit će kako god premijer odluči, to sam vam rekla, a najviše ste mene to pitali". Nakon toga je s ministrom energetike i zaštite okoliša Tomislavom Ćorićem ušla u Vladu i kratko poručila: ''Volite vi mene..."

Jedan od novinara je upitao na to ''što?'', a Ćorić je, činilo se, rekao: ''Je**t'' te potom krenuo dalje na sastanak.

Murganić je po izlasku iz Vlade pokušala objasniti kako Ćorić nije rekao ''Je**ti'' te da ona ne bi nikada takvo što insinuirala.

Ministar pak kaže kako nije siguran da je to bio njegov glas te da je rekao 'idemo', ali i dodaje da se ispričava ako je to rekao. 

Da ministri znaju izgubiti živce zbog novinarskih pitanja svjedoči i izjava Bernardice Juretić, bivše ministrice socijalne politike i mladih, koja je svojevremeno prilikom izlaska iz Banskih dvora i pozdravljanja s kolegom Davorom Romićem izustila ''Nek' crknu'', što su zabilježile televizijske kamere.

Novinari su, dakako, poželjeli znati kome je najpobožnija ministrica uputila ovaj pozdrav, a nagađanja su na koncu prekinuta dopisom iz ministričinog ureda. Poruka, pojašnjeno je, zapravo je replika na Romićevu primjedbu da će mnogi biti ljubomorni zbog tako srdačnog pozdrava.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!