Novosti / Hrvatska

analiza damire gregoret

'Možda je Plenković ovu priču završio, ali prava bitka i borba za HDZ tek počinje'

'Ovo će biti iznimno teška godina za Plenkovića kao premijera, ali i za Plenkovića kao predsjednika HDZ-a'

Reporterka RTL-a Damira Gregoret u RTL Direktu je prokomentirala rekonstrukciju Vlade, ali i obraćanje premijera Andreja Plenkovića.

"Dalo se iščitati da je razlog za smjenu dojam. U ovoj situaciji možda želi otupiti oštricu oporbe, a neki idu toliko daleko i tvrde da je ovo uvertira u veliku koaliciju", kazala je Damira Gregoret.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Za mnoge je iznenađenje smjena Tomislava Tolušića.

"Plenkovićeva pozicija u HDZ-u slabi"

Ministarstvo rada i mirovinskog sustava: Josip Aladrović mijenja Marka Pavića

"On ima zaista veliku bazu u tom dijelu Hrvatske, ostvarili su i dobar rezultat na EU izborima. Tolušić se vraća u saborske klupe, njegovim dolaskom će ojačati unutarstranačka oporba koja već sada, možemo to reći, divlja. Bit će zanimljivo vidjeti kako će izgledati HDZ-ova većina u Saboru. Možda je Plenković ovu priču završio, ali prava bitka i borba za HDZ tek počinje. Neki tvrde da je ovo možda i rekonstrukcija HDZ-a, došli su ministri koji su javnosti, ali i stranačkoj bazi nepoznati", kazala je reporteka RTL-a Damira Gregoret.

Dodala je da je ova križaljka trebala zadovoljiti mnoge apetite. 

"Pitanje je koliko je tih apetita morao zadovoljiti, hoće li biti još promjena. Plenkovićeva pozicija u HDZ-u slabi. Ovo će biti iznimno teška godina za Plenkovića kao premijera, ali i za Plenkovića kao predsjednika HDZ-a", rekla je Gregoret. 

Izdvojeno

Vezani članci

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!