Novosti / Hrvatska

Policijsko izvješće

Interventni policajac s Bačvica teško je ozlijeđen, ostala trojica su puštena iz bolnice

Napadač je priveden i nad njih se očekuje kriminalistička obrada

Splitska policija izvjestila je da su policijski službenici jutros obavili očevid na mjestu ozljeđivanja četiri osobe kod ugostiteljskog objekta na Bačvicama te se oglasila i o zdravstvenom stanju ozlijeđenih.

Liječnička pomoć je pružena četvorici napadnutih osoba (trojici hrvatskih državljana u dobi od 36, 37 i 49 godina, te 23-godišnjem državljaninu Australije) kao i 42-godišnjem hrvatskom državljaninu koji se dovodi u svezu s ozljeđivanjem spomenutih osoba.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

VEZANE VIJESTI

Utvrđeno je da je 49-godišnjak zadobio tešku, dok su 36-godišnjak, 37-godišnjak i 23-godišnji državljanin Australije lakše ozlijeđeni, kao i 42-godišnjak osumnjičen za napad kojem su osim nadraženosti očiju uslijed uporabe spreja s nadražujućom tvari, konstatirane i ozljede nogu koje je zadobio prije uporabe sredstava prisile, prilikom skoka na tlo s veće visine.

49-godišnjak je zadržan u bolnici, nad 36-godišnjakom je još u tijeku liječnička obrada, dok su 37-godišnjak, 23-godišnjak i 42-godišnjak otpušteni iz bolnice. 42-godišnjak je priveden u službene prostorije i nad njim se provodi kriminalističko istraživanje.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!