Ostani doma
Novosti / Hrvatska

Stigli Hitna, policija i vatrogasci

VIDEO/FOTO Požar u centru Splita: Čule su se eksplozije. Gosti u panici bježali iz restorana

Vatra je stavljena pod nadzor desetak minuta nakon 22 sata. Srećom, požar se nije proširio na druge objekte

Požar u centru Splita

U petak navečer, oko 21 sat izbio je požar na splitskoj Pjaci. Vatrogasci su na terenu, stigla je i Hitna pomoć i policija.

Navodno je vatra izbila u jednom od ugostiteljskih objekata, a u prvim trenucima spominala se i eksplozija plinske boce, piše Splitski dnevnik

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zapovjednik splitskih vatrogasaca rekao je za RTL da nije eksplodirala nijedna plinska boca. Rekao je da su se čule eksplozije, ali tvrdi da je to bilo od nečega drugoga, a ne od plinske boce. 

Materijalna šteta će biti velika 

Vatra je stavljena pod nadzor desetak minuta nakon 22 sata. Srećom, požar se nije proširio na druge objekte, ali materijalna šteta će biti velika.

Brojni turisti koji su se u to vrijeme bili u središtu grada  razbježali su se po uskim gradskim uličicama. Na snimci RTL-a mogu se vidjeti prazni stolovi ispred restorana na kojima je ostala hrana od večere budući da su gosti u panici bježali kada je vatra buknula. 

"Sinoć oko 21.15 sati izbio je požar u ugostiteljskom objektu na Narodnom trgu u Splitu. Tom prilikom u objektu se nalazilo nekoliko osoba, od kojih nijedna nije ozlijeđena. Slijedi obavljanje očevida na mjestu događaja, u cilju utvrđivanja uzroka požara i nastale materijalne štete", priopćila je u subotu ujutro policija. 

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!