Novosti / Hrvatska

nevrijeme zahvatilo hrvatsku

VIDEO Kamera u Puntu snimila tri pijavice blizu obale, u obližnjem kampu izbacile dva glisera

VIDEO Kamera u Puntu snimila tri pijavice blizu obale, u obližnjem kampu izbacile dva glisera
Duško Marušić/PIXSELL/TZ Punat

Jače pogoršanje vremena na Kvarner je pristiglo u noći i odmah stvorilo probleme

Kamera uživo Turističke zajednice Punat na otoku Krku zabilježila je tri opasne pijavice koje su se velikom brzinom približavale obali.

Vrtlozi su se kretali sve brže kako su se primicali obali, a iza pijavica uslijedio je nalet jakog vjetra uz intenzivnu kišu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U obližnjem kampu Pila ima nekoliko srušenih stabala, a pijavica je na kopno izbacila i dva glisera, prema neslužbenim informacijama Istrameta

Sinoć se atmosfera iznad Istre naglo destabilizirala, a preko većeg dijela područja protutnjala je izražena linija nestabilnosti. Bio je to uvod u jače pogoršanje vremena koje je pristiglo u noći.

Kiša

Meteorološka postaja u Puli (Veli Vrh) prilikom prolaska sinoćnjeg grmljavinskog sustava zabilježila je udar zapadnjaka od čak 97 kilometara na sat, a jak vjetar je u gradu slomio nekoliko stabala dok su zrakoplovi koji su trebali sletjeti u pulsku zračnu luku kružili nad Cresom neko vrijeme.

Obilna kiša pala je na većem dijelu Kvarnera. Meteorološke postaje u gradu Krku zabilježile su od 64 do 69 mm dok je u Ponikvama u središnjem dijelu palo 62 mm. U Crikvenici je zabilježeno 58 mm, a Hreljinu 47 mm.

I Zagreb je zahvatila kiša praćena jakim vjetrom.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!