Ostani doma
Novosti / Hrvatska

Horor na Kajzerici

Plenković izrazio žaljene i sućut zbog 'monstruoznog čina koji je potresao i uznemirio cijelu Hrvatsku'

Plenković izrazio žaljene i sućut zbog 'monstruoznog čina koji je potresao i uznemirio cijelu Hrvatsku'
Patrik Macek/PIXSELL

Plenković izrazio duboko žaljene i sućut zbog 'monstruoznog čina koji je duboko potresao i uznemirio cijelu Hrvatsku

Premijer Andrej Plenković izrazio je u petak duboko žaljenje i sućut zbog juđerašnjeg šesterostrukog ubojstva na zagrebačkoj Kajzerici, a nakon čega je ubojica počinio samoubojstvo.

"U ime Vlade Republike Hrvatske izražavam duboko žaljenje i sućut zbog strašnog zločina koji se dogodio sinoć u zagrebu. Policija je poduzela sve da btzo otkrije počinitelja teških ubojstava i nastavlja istraživati okolnosti monstruoznog čina koji je duboko potresao i uznemirio cijelu Hrvatsku", napisao je Plenković na Twitteru.

 

Podsjetimo, počinitelj šesterostrukog ubojstva na zagrebačkoj Kajzerici je Igor Nađ, koji je prije nego što si je oduzeo život, ustrijelio Maju Tojagić, s kojom je imao dijete, ali i njenog 10-godišnjeg sina iz ranije veze, roditelje, sestru i sestrinog partnera.

VEZANE VIJESTI

Iz izvora bliskih istrazi doznaje se da je riječ o ocu Dragomiru Tojagiću, majci Filjki Tojagić, sestri Josipi Tojagić, Davoru Paušaku s kojim je Josipa bila u vezi te Majinom 10-godišnjem sinu iz bivše veze Paolu.

Ubojica je na životu ostavio jedino dijete koje je imao s Majom Toljagić i upravo je to, kako se doznaje, policiju dovelo do počinitelja.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!