Novosti / Hrvatska

'ajde, pitajte me još'

Miroslav Škoro 'na premijeri' u Sinju: 'Danas je lijep i sunčan dan. Možda se predsjednica kandidira'

Miroslav Škoro u Sinju je rekao kako je moguće da pobijedi na izborima već u prvom krugu

Miroslav Škoro za svoje prvo javno pojavljivanje kao predsjedničkog kandidata odabrao je Sinj u kojem se ove nedjelje održava Alka. Brojni obožavatelji tražili su ga zajedničko fotografiranje, a on je udovoljavao svima. Kao i novinarima koje je nagovarao da mu postavljaju pitanja. 

"Ajde, pitajte. Govore da izbjegavam odgovarati na pitanja. Tu sam sad", poručio je Škoro. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Bit ću nezavisni kandidat do kraja. Svatko tko mi bude htio dati podršku, dobrodošao je, ako nam se podudaraju programi. Tražim malo ozbiljniju situaciju kad je riječ o predsjedniku države. Čovjek sam koji dolazi iz posla i nemam namjeru na Pantovčaku biti fikus ili fotomodel", rekao je Škoro odgovarajući na pitanja novinara.  

Sadašnji sustav usporedio je s vinogradom koji je 20 godina isti, a ne daje grožđe. 

"Pokazalo se da nemamo sustav parlamentarne demokracije u pravom smislu. Jedan čovjek, obično onaj koji je na čelu Vlade, rješava sve - od ustavnih sudaca do čovjeka na naplatnim kućicama. Predsjednik koji će biti gljiva, to me ne zanima", rekao je Škoro. 

Istaknuo je da je uvijek dostupan javnosti i da ne izbjegava odgovore na pitanja. Obećao je da će u idućih pet mjeseci odgovoriti na sva pitanja. 

"Nemam namjeru ni s kim polemizirati. Gospodin Milanović je sam imao potrebu nešto komentirati. Ako se sretnemo, razgovarat ćemo, zašto ne?", rekao je Škoro komentirajući mogućnost da sretne Zorana Milanovića u Sinju. 

Ipak, kako doznajemo, Milanović je otkazao dolazak na Alku zbog obiteljskih razloga.  

Na pitanje kako komentira činjenicu da aktualna predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović još nije objavila svoju kandidaturu, odgovoro je: "Danas je lijep i sunčan dan, možda će danas".

Rekao je da je u predizbornoj kampanji zadnjih 30 godina od kad nastupa na koncertima. Škoro smatra da je moguća njegova pobjeda već u prvom krugu. 

Kazao je i da mu se zamjera činjenica što je pjevač, ali da je on ponosan na to. 

Za kraj obožavatelji su mu otpjevali pjesmu: "Naš je Škoro predsjednik uskoro."

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!