Novosti / Hrvatska

poruka islamskoj zajednici

Premijer Plenković čestitao Kurban-bajram: 'Svima želim obilje mira i napretka '

Premijer Plenković čestitao Kurban-bajram: 'Svima želim obilje mira i napretka '
Slavko Midžor/Pixsell

''Svima želim obilje mira i napretka s nadom i željom za daljnju izgradnju dobrih odnosa'', poručio je premijer

Predsjednik Vlade Andrej Plenković uputio je čestitku predsjedniku Mešihata Islamske vjerske zajednice u Hrvatskoj muftiji Azizu efendiji Hasanoviću i svim vjernicima islamske vjeroispovijesti u povodu blagdana Kurban-bajrama.

"U povodu nastupajućeg, najvećeg blagdana za muslimane, Kurban-bajrama, upućujem vam najiskrenije čestitke, sa željom da ovogodišnji Kurban-bajram provedete u krugu svojih obitelji, prijatelja, rodbine i susjeda, svjedočeći svoju vjeru i tradiciju.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Neka vam predstojeći dani Kurban-bajrama budu poticaj za nova promišljanja i odricanja za dobrobit svoje zajednice i vjere.

Mešihatu Islamske zajednice i svim muslimanima u Hrvatskoj čestitam Kurban bajram, a svima želim obilje mira i napretka s nadom i željom za daljnju izgradnju dobrih odnosa.

Bajram šerif mubarek olsun!”, poručio je premijer, priopćila je Vladina Služba za odnose s javnošću.

Jandroković: ''Neka vas ovaj veliki islamski blagdan bdari radošću, mirom, ljubavlju''

U povodu blagdana Kurban bajrama, predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio je čestitku predsjedniku Mešihata Islamske zajednice u Hrvatskoj muftiji dr. Azizu ef. Hasanoviću i svim vjernicima islamske vjeroispovijesti.

"U povodu velikog muslimanskog blagdana Kurban bajrama, svim vjernicima islamske vjeroispovijesti u Republici Hrvatskoj upućujem iskrene čestitke u ime Hrvatskoga sabora i osobno.

Neka vas ovaj veliki islamski blagdan požrtvovnosti, solidarnosti, zajedništva i brige za bližnje obdari radošću, mirom, ljubavlju i blagostanjem te doprinese jačanju međusobnog poštovanja i razumijevanja te promicanju mira i dobra za svakog čovjeka.

Bajram šerif mubarek olsun! Neka je plemeniti Bajram blagoslovljen!", poručio je Jandroković, priopćeno je iz Hrvatskog sabora. 

Izdvojeno

Vezani članci

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!