Novosti / Hrvatska

BIVŠA MILANOVIĆEVA MINISTRICA

Opačić ušla u Bandićevu stranku! Kad je odlazila iz SDP-a poručila je: 'Bit ću nezavisna...'

Opačić ušla u Bandićevu stranku! Kad je odlazila iz SDP-a poručila je: 'Bit ću nezavisna...'
Patrik Macek/PIXSELL, Matija Habljak/PIXSELL

U najnovijoj obavijesti na stranicama Sabora potvrđeno je da je u ponedjeljak prestala biti nezavisna zastupnica

Stranka zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića od ponedjeljka ima novu saborsku zastupnicu.

Bivša ministrica u Milanovićevoj Vladi Milanka Opačić u ponedjeljak je prestala biti nezavisna saborska zastupnica te je nastavila obnašati zastupničku dužnost kao članica stranke Bandić Milan 365 - Stranka rada i solidarnosti, izvijestili su na internetskim stranicama Sabora. 

Mandat dobila na listi SDP-a

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Podsjetimo, Opačić je svoj mandat dobila na listi SDP-a pa je u rujnu prošle godine prestala biti članicom stranke i svoje djelovanje nastavila kao nezavisna zastupnica, ali u Klubu zastupnika Stranke rada i solidarnosti i nezavisnih zastupnika. 

U najnovijoj obavijesti na stranicama Sabora potvrđeno je da je u ponedjeljak prestala biti nezavisna zastupnica jer je ušla u stranku zagrebačkog gradonačelnika. 

VEZANI ČLANCI

I Varga u Bandićevoj stranci

Podsjetimo, jučer je još jedan ministar iz Milanovićeve Vlade i bivši SDP-ovac Siniša Varga za RTL potvrdio da se učlanio u Bandićevu stranku. "Stranka rada i solidarnosti ima važnu ulogu u političkom životu grada Zagreba. Pozvali su me da potaknem realizaciju projekata u zdravstvu poput uvođenja helikopterske službe u hitnoj medicini, uvođenje centara za trudnice, majke i dojenčad kao dio pronatalitetne politike, stvaranje tzv. zdravstvenog holdinga u Zagrebu kako bi se racionalizirali troškovi i povećala efikasnost", objasnio je jučer Varga razloga ulaska u Bandićevu stranku. 

"Bit ću nezavisna zastupnica koja ima svoje mišljenje"

Kada je izašla iz SDP-a i ušla u Bandićev Klub, Opačić je tvrdila da će biti "nezavisna saborska zastupnica koja ima svoje mišljenje". "Računajte me u nezavisne zastupnike koji imaju svoje mišljenje. Mogu biti nezavisna zastupnica koja će glasati od projekta do projekta. Da, mogu", kazala je tada Opačić. 

"Donio mi je buket cvijeća, time sam zadovoljna", rekla je tada Opačić kada su je pitali što je dobila za prelazak u Bandićev Klub. 

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!