Novosti / Hrvatska

Detaljan pregled

Radno vrijeme za Veliku Gospu: Evo koji će supermarketi i trgovački centri biti otvoreni

Radno vrijeme za Veliku Gospu: Evo koji će supermarketi i trgovački centri biti otvoreni
shutterstock

Valja napomenuti da će, za razliku od trgovina, većina trgovačkih centara biti zatvorena

Radno vrijeme trgovina na blagdan Velike Gospe, 15. kolovoza, neće se puno razlikovati od uobičajenog nedjeljnog radnog vremena. No, valja napomenuti da će, za razliku od trgovina, većina trgovačkih centara biti zatvorena

Intersparove trgovine bit će otvorene, no prema nedjeljnom radnom vremenu, do 14. sati, a detaljno radno vrijeme poslovnica možete pogledati ovdje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Za razliku od Intersparovih trgovina, manje Konzumove poslovnice za blagdan Velike Gospe bit će zatvorene, a one veće radit će prema nedjeljnom radnom vremenu.

Sve Kauflandove trgovine bit će otvorene, većina njih do 20 ili 21 sat, dok će neke, manje raditi samo do 14 sati. A točno radno vrijeme vama najbliže poslovnice možete pogledati na ovom linku.

Kao i obično, Plodine će raditi po regularnom nedjeljnom radnom vremenu koje se ne razlikuje od tjednog radnog vremena. Tako će gotovo sve poslovnice raditi do 22 ili čak 23 sata. 

Većina Sparovih trgovina radit će skraćeno, do 14 sati. 

Za razliku od trgovačkih lanaca koji će raditi, trgovački centri odlučili su zatvoriti svoja vrata. Tako u Zagrebu neće raditi nijedan shopping centar. A slično je i u ostalim hrvatskim gradovima.

Otvoreni će biti shopping centri u Šibeniku, Rijeci, Varaždinu i Koprivnici.

Najgledaniji video

Category: 825 - 828

Izdvojeno

Vezani članci

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!