Novosti / Hrvatska

Oprez!

VIDEO Izgorio autobus kod tunela na A1, dionica je zatvorena za sav promet, a stvorila se i kilometarska kolona

VIDEO Izgorio autobus kod tunela na A1, dionica je zatvorena za sav promet, a stvorila se i kilometarska kolona
Vatrogasci - oni su naši heroje

Na terenu su vatrogasci i policija, a prema prvim informacijama nema ozlijeđenih

Zbog požara na autobusu, na autocesti A1 za sav je promet zatvorena dionica Maslenica-Sveti Rok, u smjeru Zagreba, kolona je oko 5 kilometara, kolona prije čvora Maslenica u smjeru Zagreba je 4 kilometra, izvijestio je u subotu navečer Hrvatski autoklub

Policija je, prenose mediji, potvrdila da se oko 20 sati zapalio autobus na autocesti A1 kod tunela Ledenik kraj Zadra. Nema informacija o ozlijeđenima.

 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na istoj autocesti dogodila se prometna nesreća između čvora Gospić i  čvora Gornja Ploča u smjeru Dubrovnika.

Na autocesti A2 Zagreb-Macelj kolona pred naplatom Trakošćan u smjeru Slovenije duga je oko 6 kilometara, povremeno se zatvaraju tunel Frukov Krč i čvor Krapina pred kojim je kolona oko 5 kilometara. 

Zbog povećane gustoće prometa prema graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija kolona je duga 2 kilometra i proteže se na Istarski ipsilon.

Pojačan je promet na glavnim cestovnim pravcima u smjeru mora i unutrašnjosti. Na pojedinim dionicama autocesta vozi se usporeno u koloni uz povremene zastoje - u blizini odmorišta i čvorova te na prilazima tunelima i naplatnim postajama.

U nedjelju, 18. kolovoza, u Ivanić Gradu se održava cestovna međunarodna biciklistička utrka "49. Memorijal Stjepan Grgac". Utrka će se odvijati na cestama od Ivanić Grada preko Križa, Popovače, Kutine do Garešnice i natrag, a biciklisti će se kretati pod policijskom pratnjom i s redarima-volonterima na određenim mjestima duž staze. S obzirom da se utrka održava na županijskim i državnim cestama Zagrebačke, Sisačko-moslavačke i Bjelovarsko–bilogorske županije, koje neće biti zatvorene za sav ostali promet, HAK poziva vozače na pojačan oprez.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!