Ostani doma
Novosti / Hrvatska

parkirala u parku

Načelnik Klarin 'obračunao' se s turistkinjom kojoj je pauk odnio auto: 'Bolje da više ne dolazi'

Načelnik Klarin 'obračunao' se s turistkinjom kojoj je pauk odnio auto: 'Bolje da više ne dolazi'
Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Gradonačelnik Ivan Klarin turistkinji koja je nepropisno parkirala nije ostao dužan

Ivan Klarin, načelnik općine Tisno se direktno "obračunao" s turistkinjom koja je svoj mercedes ostavila na javnoj površini te je o tome postavio i post na Facebooku.

"Ne običavam ovakve stvari objavljivati na Facebooku, ali ovaj slučaj naprosto moram. Gospođa je parkirala svoje auto doslovno u parku, gdje je posađena zelena trava i lavanda, cijevi od navodnjavanja, ulaz u šetnicu...Naravno da joj je pauk uklonio vozilo, slučajno sam se zatekao u obližnjem restoranu na večeri gdje me prepoznala i na čistom hrvatskom mi rekla da više nikad neće doći ljetovati ovdje... Ja sam joj samo na to odgovorio da je i bolje da više ne dolazi", napisao je Klarin, a prenosi Slobodna Dalmacija. Na njegov post je usljedila i lavina komentara: 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Kad bi u Njemačkoj ovako parkirala desilo bi joj se isto i vjerojatno bi je poslali psihijatru da vide šta joj je s glavom. Tako triba ne dajte se zajeb****."

"Nazalost, ovakvih i sličnih primjera ima podosta... Kada se turisti ili stranci ponašaju kao da im je sve dopušteno... Uzurpiraju javni prostor, bahato i bezobrazno se ponašaju, ali slično im kod kuće nebi palo napamet... Zato propisna kazna, pa ako im se ne sviđa znaju odakle su došli i put natrag."

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!