Novosti / Hrvatska

SVAKA ČAST

Radnici hotela u Crikvenici ostali u šoku! Pogledajte što su dobili kao nagradu za odličnu sezonu

Radnici hotela u Crikvenici ostali u šoku! Pogledajte što su dobili kao nagradu za odličnu sezonu
Hotel Jadran Crikvenica

'Taj pozitivan pomak rezultat je našeg zajedničkog rada i svih onih aktivnosti koje su poduzeti u pripremama za sezonu'

U crikveničkom Jadranu svakom zaposleniku isplaćen je stimulativni dodatak na plaću od tisuću kuna za lipanj i srpanj, a radnicima u hotelima i kampovima dodatnih šest posto veće plaće za rezultate ostvarene u ta dva ovogodišnja mjeseca glavne turističke sezone, piše Rijeka Danas.

Za ostvarene dobre poslovne rezultate u prva dva ovogodišnja mjeseca glavne turističke sezone svaki zaposlenik u crikveničkom Jadranu primio je s plaćama za lipanj i srpanj stimulativni neto dodatak od po tisuću kuna mjesečno, a zaposlenici u hotelima i kampovima ili kako ih se zove "u operacijama", dobili su uz to i dodatnih šest posto povećanja plaća za lipanj i srpanj. Odluka je to Uprave Jadrana d.d. kojom se željelo nagraditi zaposlenike za postignute poslovne rezultate na početku ovogodišnje glavne turističke sezone.

Unatoč smanjenom broju turista i ostvarenim noćenjima u lipnju i srpnju ove godine u odnosu na isto razdoblje lanjske godine, koje bilježi cjelokupna hrvatska turistička industrija, Jadran d.d. zabilježio je za petinu bolje rezultate poslovanja, uz osjetno povećanje efikasnosti. U lipnju je, naime, prihod bio veći 21 posto, a u srpnju 23 posto. Taj se pozitivan trend nastavlja i u kolovozu.

"Taj pozitivan pomak rezultat je našeg zajedničkog rada i svih onih aktivnosti koje su poduzeti u pripremama za ovogodišnju glavnu turističku sezonu. U obnovu i uređenje većine naših hotelskih objekata i kampova uložili smo oko 130 milijuna kuna u poboljšanje uvjeta smještaja i komfora za naše goste te podizanje razine usluga i pratećih sadržaja. Organizaciju rada i poslovanja usmjerili smo prema zadovoljstvu gostiju i povećanju efikasnosti svih naših zaposlenika", izjavio je predsjednik Uprave Jadrana d.d. Goran Fabris za Rijeka Danas.

Najgledaniji video

Izdvojeno

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!