Novosti / Hrvatska

SVAKA ČAST

Radnici hotela u Crikvenici ostali u šoku! Pogledajte što su dobili kao nagradu za odličnu sezonu

Radnici hotela u Crikvenici ostali u šoku! Pogledajte što su dobili kao nagradu za odličnu sezonu
Hotel Jadran Crikvenica

'Taj pozitivan pomak rezultat je našeg zajedničkog rada i svih onih aktivnosti koje su poduzeti u pripremama za sezonu'

U crikveničkom Jadranu svakom zaposleniku isplaćen je stimulativni dodatak na plaću od tisuću kuna za lipanj i srpanj, a radnicima u hotelima i kampovima dodatnih šest posto veće plaće za rezultate ostvarene u ta dva ovogodišnja mjeseca glavne turističke sezone, piše Rijeka Danas.

Za ostvarene dobre poslovne rezultate u prva dva ovogodišnja mjeseca glavne turističke sezone svaki zaposlenik u crikveničkom Jadranu primio je s plaćama za lipanj i srpanj stimulativni neto dodatak od po tisuću kuna mjesečno, a zaposlenici u hotelima i kampovima ili kako ih se zove "u operacijama", dobili su uz to i dodatnih šest posto povećanja plaća za lipanj i srpanj. Odluka je to Uprave Jadrana d.d. kojom se željelo nagraditi zaposlenike za postignute poslovne rezultate na početku ovogodišnje glavne turističke sezone.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Unatoč smanjenom broju turista i ostvarenim noćenjima u lipnju i srpnju ove godine u odnosu na isto razdoblje lanjske godine, koje bilježi cjelokupna hrvatska turistička industrija, Jadran d.d. zabilježio je za petinu bolje rezultate poslovanja, uz osjetno povećanje efikasnosti. U lipnju je, naime, prihod bio veći 21 posto, a u srpnju 23 posto. Taj se pozitivan trend nastavlja i u kolovozu.

"Taj pozitivan pomak rezultat je našeg zajedničkog rada i svih onih aktivnosti koje su poduzeti u pripremama za ovogodišnju glavnu turističku sezonu. U obnovu i uređenje većine naših hotelskih objekata i kampova uložili smo oko 130 milijuna kuna u poboljšanje uvjeta smještaja i komfora za naše goste te podizanje razine usluga i pratećih sadržaja. Organizaciju rada i poslovanja usmjerili smo prema zadovoljstvu gostiju i povećanju efikasnosti svih naših zaposlenika", izjavio je predsjednik Uprave Jadrana d.d. Goran Fabris za Rijeka Danas.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!