Novosti / Hrvatska

Veliko razočaranje

Svjetski mediji pišu o prijevari na Hvaru: Ovako izgleda vila za koju su Francuzi izdvojili 47.500 kuna!

Svjetski mediji pišu o prijevari na Hvaru: Ovako izgleda vila za koju su Francuzi izdvojili 47.500 kuna!
www.agoda.com

Na kraju su im se iz Bookinga ispričali i rekli da će im vratiti sav iznos uplaćen za lažnu vilu

Julie (22) je s prijateljima preko popularnog servisa Booking.com unajmila vilu za 6420 eura za 10 osoba. Međutim, kad je stigla na lokaciju gdje je trebala biti vila, doživjela je pravi šok. Dočekalo ih je - gradilište!

"Došla sam u Hrvatsku 18. kolovoza 2019. Vila koju smo rezervirali i platili 6420 eura za grupu od 10 osoba, smještena na otoku Hvaru, bila je prijevara", napisala je Julie na Twitteru. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Za francuski list Le Parisiene Chloé je rekla da se njihovo razočaranje ne može opisati.

"Dočekalo nas je nekakvo polje usred ničega. Nakon toga smo otišli do susjeda da se raspitamo jer smo mislili da imamo krivu adresu. Osjećali smo se jako poniženo. Onako, sami na ulici... Nikome to ne želimo", ispričala je Chloé koja je saznala i da se ista stvar drugim turistima dogodila u srpnju.

U međuvremenu, osoba na koju je objekt registriran nije se više javljala na telefon.

Ni stranica Booking.com, preko koje su rezervirali vilu, u tom trenutku nije bila od velike pomoći. Nakon nekoliko poziva i razgovora s nekoliko različitih operatera, ponudili su im povrat novca unutar deset dana.

Fotografije lažnog luksuza: Ovako izgleda vila za koju su francuski turisti izdvojili 47.500 kuna!

"U neku ruku jesu priznali svoju odgovornost da su preko svoje platforme omogućili poslovanje prevarantima", istaknula je Chloé za Le Parisiene.

Na kraju su im se iz Bookinga ispričali i rekli da će im vratiti sav iznos koji su platili za lažnu vilu. U međuvremenu je ta nekretnina maknuta s njihove službene stranice, ali uspjeli smo naći fotografije na francuskoj stranici www.agoda.com

Tako je bez smještaja grupa Francuza lutala cijeli dan pokušavajući pronaći bilo kakvo rješenje. Nakon što su prvu noć platili hotel odlučili su se unajmiti novu vilu, zahvaljujući dobrim ljudima i brzini kojom se vijest proširila medijima, piše francuski list. 

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Citaj, prati i komentiraj naše price i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!