Novosti / Hrvatska

pohvalio ih

VIDEO Škoro zahvalio Mostu na podršci: 'Zajedno ćemo do pobjede - sad ili nikad!'

Glavni odbor Mosta nezavisnih lista u petak je većinom glasova odlučio da će podržati Miroslava Škoru

Nezavisni kandidat za predsjednika Republike Hrvatske Miroslav Škoro zahvalio je Mostu na podršci koju mu je pružio u utrci za Pantovčak.

"Od objave svoje kandidature do danas izložen sam snažnim napadima političko-obavještajno-medijske družine. Unatoč tome, podršku mi je pružilo puno političkih stranaka i pojedinaca i hvala im na tome. Danas mi je podršku pružila i stranka Most, stranka koja je svojom pojavom razbila privid duopola na hrvatskoj političkoj sceni, stranka koja se bori protiv korupcije, stranka koja je transparentna, koja traži otvaranje arhiva i stranka čiji su članovi, kada je trebalo, da bi sačuvali vlastiti obraz, izašli iz vladajuće koalicije. Hvala vam mostovci od srca na tome. Zajedno ćemo do pobjede, sad ili nikad", poručio je Škoro.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Podsjetimo, Glavni odbor Mosta nezavisnih lista u petak je većinom glasova odlučio da će na predsjedničkim izborima podržati nezavisnog kandidata Miroslava Škoru.

VEZANA VIJEST

"Želimo da idući predsjednik RH bude osoba koja će štititi interese svih građana, a ne samo interese neke stranke ili svoj osobni interes. Smatramo da se to ne može dogoditi pod okriljem postojećih velikih političkih stranka, ali da se to može dogoditi s osobom koja u ovom trenutku ima realnu mogućnost promijeniti stvari i pravila igre i to je razlog zbog čega je Glavni odbor donio odluku da će na predstojećim izborima podržati kandidaturu Miroslava Škore", izjavio je nakon sjednice Glavnog odbora čelnik Mosta Božo Petrov.

"Danas konačno postoji netko tko želi braniti interes građana i ima mogućnost ugroziti kandidate iz dvije velike političke stranke. Čemu rasipati glasove, zašto ne stati skupa, pogotovo ako vidimo da se s nama slaže vezano za konkretne poteze i programske odrednice", dodao je Petrov.

Izdvojeno

Vezani članci

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!