Novosti / Hrvatska

SPAŠENI DOKUMENTI

VIDEO Kaos na Branimirovoj: Zaboravio novčanik na krovu, novac se razletio, vozači ga lovili

VIDEO Kaos na Branimirovoj: Zaboravio novčanik na krovu, novac se razletio, vozači ga lovili
Screenshot / Facebook

Nevjerojatne scene mogle su se vidjeti danas na jednoj od najprometnijih zagrebačkih ulica

Na petak 13., po Branimirovoj ulici u Zagrebu letjele su novčanice. Mnogobrojni vozači zaustavljali su svoja vozila kako bi uzeli novac koji nije njihov.  

Snimku je na svojem Facebooku podijelio Thomas Bauer, suvlasnik Agencije za tržišne komunikacije, ogorčen viđenim.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Frendu, obrtniku koji desetljećima krvavo radi i zapošljava ljude koje pošteno plaća, u kaosu užurbanog poslovnog dana na krovu automobila slučajno je ostao novčanik s nekih 4000 ili 5000 kuna. Kada je izašao na Branimirovu, novčanik je pao s vozila, očito je naišao neki drugi automobil i pregazio ga te je novac počeo letjeti ovom brzom gradskom prometnicom. Na snimci vidite pohlepne sugrađane kako s osmijehom grabe tuđu lovu, pritom naravno ugrožavajući sebe i druge jer to čine nasred Branimirove. Kaže da su ga spasili odvjetnici Tomislav Zorić i Ivana Bahat koji su se u prolazu nekako dočepali novčanika i nazvali ga te mu od razularene rulje uspjeli spasiti barem dokumente", napisao je Bauer.

Događaj je nakon objave videa ispod snimke komentirao i vlasnik novčanika koji je zahvalio Zoriću i Bahat jer su zaustavili promet kako bi mu spasili dokumente:
"Zaustavili su promet na vrlo opasnoj Branimirovoj i spasili mi šest dokumenata, poslovnu karticu i dvije godišnje ulaznice za Dinamo. A ovima s videa, neka je sa srećom".

Izdvojeno

Vezani članci

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!