Novosti / Hrvatska

BORBA ZA PREVLAST U STRANCI

Plenković 'ponizio' Kovača; Stier mu uzvratio: 'Svaki član HDZ-a je važan. HDZ nije vlasništvo jedne osobe'

Nakon što je Kovač za RTL najavio kandidaturu za šefa HDZ-a Plenković je poručio da je Kovač irelevantan za HDZ. Odmah se oglasio Stier

Premijer i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković u petak je tijekom posjeta Krapinsko-zagorskoj županiji komentirao, među ostalim, i kandidaturu stranačkog kolege i bivšeg ministra vanjskih i europskih poslova Mire Kovača za predsjednika HDZ-a. Podsjetimo, Kovač je svoj plan objavio u razgovoru za RTL. 

"Mislim da vam je Kovač to rekao u povjerenju", ustvrdio je Plenković te poručio:  "Kovač je irelevantan za politiku HDZ-a i na politiku stranke ima utjecaja kao jedan građanin Finske na politiku Finske". 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Vrlo brzo stigao je odgovor još jednog od pretendenata za predsjednika HDZ-a Davora Ive Stiera koji je putem Facebooka poručio: ''Svaki član HDZ-a je važan. Nema tog člana koji je irelevantan, a još manje saborski zastupnik i predsjednik Vanjskopolitičkog odbora. HDZ nije vlasništvo jedne osobe. Sve članice i članovi imaju pravo odlučiti o budućnosti HDZ-a''. 

Izdvojeno

Vezani članci

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!