Ostani doma
Novosti / Hrvatska

KAKAV ISPAD

Bandić zbog obitelji koja je blokirala okretište izgubio živce: 'Mene nitko ne j*be, čime se hranite?'

Bandić zbog obitelji koja je blokirala okretište izgubio živce: 'Mene nitko ne j*be, čime se hranite?'
Marin Tironi/Pixsell

'Ne može nitko ucjenjivati Grad Zagreb, svidjelo se to njemu ili ne. Taj se nije rodio niti će se roditi dok sam ja gradonačelnik'

Okretište tramvaja u Prečkom

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u radijskoj emisiji Zagrebi po Zagrebu govorio je o problemu obitelji Maršanić, odnosno, zemljišta na kojem se nalazi okretište tramvaja u Prečkom. Tom je prilikom izgubio živce, nije mu se svidjelo što ga voditelj Ivan Hlupić ispituje, a još su mu se manje svidjeli komentari slušatelja.

Naime, tražio je Bandića da prokomentira izjave vlasnika da Grad Zagreb za rješavanje tog pitanja ima 24 sata.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Žao mi je što preko vašeg etera promovirate nasilje. Neće nitko nikome slati ultimatume. Samo vas molim, razgovarate s gradonačelnikom. Uozbiljimo stvar! Ja sam institucija Grada i gradonačelnik, a ne klošar! Nema prijetnji u demokratskoj Hrvatskoj. Vi promovirate to ucjenjivanje, nemojte to raditi", kazao je vidno ljutiti gradonačelnik.

Potom su mu dodatno živce "podigli" slušatelji koji su se javili. Odnosno, riječ je o dvije slušateljice koje su ga kritizirale i o njemu izrazile izrazito negativno mišljenje.

"Može gospođa govoriti što hoće, mene nitko ne je*e. Ja sam prije dva sata razgovarao s čovjekom. Zašto to radite? S čime se hranite? Od kad je ta informacija? Ne može nitko ucjenjivati Grad Zagreb, svidjelo se to njemu ili ne. Taj se nije rodio niti će se roditi dok sam ja gradonačelnik."

Preporučujemo ti još sadržaja

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!