Ostani doma
Novosti / Hrvatska

NAGRADE I DO 10.000 KUNA

Ovo je 510 najboljih nastavnika u Hrvatskoj! Provjerite je li i učitelj vašeg djeteta među njima

Ovo je 510 najboljih nastavnika u Hrvatskoj! Provjerite je li i učitelj vašeg djeteta među njima
Emica Elvedji/PIXSELL

Čestitam svima i nastavljam borbu za vaš status u društvu, poručila je ministrica

U Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu po prvi put Ministarstvo znanosti i obrazovanja nagradilo je na Dan učitelja najbolje odgojno - obrazovne djelatnike i djelatnice.

Nagrade najboljima dodijelila je ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak. Na svečanosti je dodijeljeno 510 nagrada najuspješnijim odgojno-obrazovnim radnicima i radnicama u školskoj godini 2018./2019.

Nagrade najboljim učiteljicama i učiteljima

Izabrani su na temelju niza kriterija poput rada na unaprjeđenju škole i obrazovnog sustava, mentorstva učenicima i učenicama na domaćim i međunarodnim natjecanjima, razvoja inovativnih metoda poučavanja, vođenja i sudjelovanja u predavanjima, radionicama i edukacijama, vođenja i mentoriranja online edukacija, objavljivanja stručnih članaka i udžbenika i tako dalje, a kandidate i kandidatkinje za nagradu mogao je predlagati kolektiv ili su se mogli prijaviti sami. 

'Nema bolje čestitke povodom Svjetskog dana učitelja od nagrađivanja 510 najboljih učitelja u Hrvatskoj s 10.000 kuna bruto. Po prvi put smo uveli nagrađivanje najboljih kako bi konačno razbili uravnilovku i izgradili kulturu nagrađivanja i uspjeha. Čestitam svima i nastavljam borbu za vaš status u društvu'', poručila je Divjak. 

Popis najboljih nastavnika i nastavnica možete pogledati OVDJE i provjeriti je li među njima i učitelj ili učiteljica vaše djece. 

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!