Novosti / Hrvatska

Miletić vs. Langer

Svađa zbog propalog kafića: Pulski gradonačelnik tužio frontmena legendarnog Atomskog skloništa

Langera tužba nije previše uzbudila. Pulska legenda je, izgleda, uvjerena u svoje tvrdnje

Gradonačelnik Pule i prvi čovjek IDS-a Boris Miletić podnio je sudsku tužbu protiv lidera legendarne rock grupe Atomsko sklonište - Brune Langera

Razlog tužbe je Langerova izjava da je Boris Miletić upropastio vlastiti kafić pa stoga ne može biti sposoban uspješno voditi grad. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kafić je prije dvanaest godina propao zbog lošeg poslovanja Borisa Miletića, izjavio je Bruno Langer i naljutio pulskog gradonačelnika.

"I što reći? Ja sam u tom intervjuu rekao 'pa momče vodio si kafić sa svojom bivšom djevojkom'. Vodio! Koji je propao! Pa kako misliš voditi grad?!", kazao je Langer.

Pulskog gradonačelnika nije naljutila insinuacija kako je nesposoban voditi grad, tvrdi njegov odvjetnik, već činjenica da je posrijedi laž jer nikada nije bio vlasnik niti vodio spomenuti kafić.

"Bruno Langer je u više navrata iznosio neke slične tvrdnje koje su gradonačelnika pogađale i sad je odlučio stati tome na kraj", kazao je Miletićev odvjetnik Dean Jakac.

Langera tužba nije previše uzbudila. Pulska legenda je, izgleda, uvjerena u svoje tvrdnje.

"Pa ja se nemam što braniti. Nema čovjeka u gradu koji nije tamo prošao i popio neku kavu pa ga vidio, pola grada je prošlo. Pozvali smo njegovu bivšu djevojku, njene roditelje, ljude koji su tamo radili", rekao je Langer.

Svjedoci potvrđuju kako Miletić zbilja nikada nije bio vlasnik kafića već je to bila njegova tadašnja djevojka. Puljane priča zabavlja i mišljenja se razlikuju.

iletić je posljednjih godina navikao na razne kritike, a ova je očito bila kap koja mu je prelila čašu.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!