Novosti / Hrvatska

NEPROPISNO PARKIRAO

Rus otišao na šišanje, a pauk mu uništio auto: 'To je katastrofa, zbilja neprofesionalno'

Vjerojatno će tjednima biti bez auta, a oni koji su ga razbili čude se upitu o zamjenskom vozilu.

Jutro je otkrilo prave razmjere pokušaja dizanja auta paukom u Ružićevoj ulici u Rijeci.

„To je katastrofa, iskreno nikad nisam vidio da netko tako neprofesionalno diže auto,  iskreno ne znam što reći“, kaže Slavik Gasik, vlasnik automobila.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Vlasnik Rus oženjen Hrvaticom, tri godine živi u Crikvenici i kaže kako će zauvijek pamtiti sinoćnji odlazak na šišanje. Priznaje kako je, kao i dvadesetak drugih vozača nepropisno parkirao, a kada se vratio do auta, uslijedio je šok.

„Došao sam do auta i imao što vidjeti - prelomljeni krov, nema stakla. Dečki su bili izgubljeni, gledaju u mene, pitaju se šta će sad biti“. 

Djelatnici pauka odmah su obavijestili svoga šefa i policiju koja je za RTL potvrdila kako su upoznati s događajem, ali da tu nema elemenata ni kaznene ni prekršajne odgovornosti. Iz tvrtke koja je uklanjala automobil kažu da su iskusni djelatnici s dugogodišnjim stažem auto ipak uspjeli ukrcati na pauka, ali nakon što su ga dobro razbili.

„Vozilo je podignuto iako je oštećeno. Po završetku izvida policije vozilo je dovezeno u krug Rijeka plusa i tu se nastavila procedura odnosno postupak za utvrđivanje štete i okolnosti događaja“, kaže Manuel Markotić, rukovoditelj Službe parkirališta Rijeka plusa,

Dok čeka rješavanje formalnosti pitajući se što dalje, šokirani vlasnik nabraja štetu i kaže kako je situacija tragikomična.

„Sinoć kad sam došao kod auta ispod zadnjeg desnog kotača je bila fleka od benzina, vjerovatno je to nastalo kad su auto pomicali“, kaže Slavik Gasik.

Vjerojatno će tjednima biti bez auta, a oni koji su ga razbili čude se upitu o zamjenskom vozilu. Ali kažu kako će platiti popravak ovoga.

„Rijeka plus je pokriven po svim štetnim događajima i svakako će se šteta podmiriti u cijelosti“, kaže Markotić.

Riječki vozači kažu kako će ubuduće dvaput razmisliti prije nepropisnog parkiranja.

Najgledaniji video

Category: 825 - 828

Izdvojeno

Reci što misliš!