Ostani doma
Novosti / Hrvatska

'ratovi su gotovi' ili?

Škoro se osvrnuo na Milanovićev plakat u Vukovaru: 'Nije normalno poručivati to silovanim ženama...'

Škoro se osvrnuo na Milanovićev plakat u Vukovaru: 'Nije normalno poručivati to silovanim ženama...'
Facebook Miroslav Škoro

Miroslav Škoro smatra da je Milanovićeva poruka uoči obljetnice pada Vukovara neumijesna

Predsjednički kandidat Miroslav Škoro osvrnuo se na predizborne plakate svojeg suparnika u utrci za Pantovčak, Zorana Milanovića, koji su postavljen na Trpinjskoj cesti. Tamo, naime, stoji poruka: "Normalno, ratovi su gotovi"  te ga je nazvao ignorantom i poručio da "nikako nije normalno da takav igorant bude predsjednik Hrvatske". 

Objavu Miroslava Škore na Facebooku prenosimo u cijelosti: 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Nije normalno na Trpinjskoj cesti u Vukovaru prije tužne obljetnice poručivati Vukovarcima da su ratovi gotovi. Nije normalno ignorirati njihovu bol. Nije normalno okretati glavu od činjenice da ti ljudi još uvijek traže svoje nestale i svakoga dana po gradu susreću ratne zločince koje hrvatsko pravosuđe do dana današnjeg nije kaznilo. Nije normalno silovanim ženama čiji silovatelji slobodno šeću poručivati da zaborave. Nije normalno praviti se da je ratno poglavlje zatvoreno dok ne riješimo otvorena pitanja s agresorom. I ne, nikako nije normalno da ovakav ignorant bude predsjednik Hrvatske.

Slavni američki generali često su isticali da je samo za mrtve rat završio. Mrtvima odajemo počast i iskazujemo zahvalnost, a mi se nastavljamo boriti za svoju Hrvatsku."

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!