Ostani doma
Novosti / Hrvatska

Priključili se valu dobrote

Učitelji objavljuju fotografije: Dnevnice od 315 kuna doniraju za djecu kojoj je to najpotrebnije

Učitelji objavljuju fotografije: Dnevnice od 315 kuna doniraju za djecu kojoj je to najpotrebnije
Facebook

Zaposlenici I. i V. Osnovne škola Varaždin svoje će dnevnice donirati Klaićevoj bolnici

Učitelji i nastavnici Osnovne škole Pušća u srijedu su objavili kako će za svaki dan proveden u štrajku svoje dnevnice donirati Klaićevoj dječjoj bolnici u Zagrebu, a njihovom pozivu da se uključe u hvalevrijednu akciju eskpresno su se pridružile i druge škole.

"Htjeli smo biti korak ispred vladajućih. Ovim želimo pokazati da se brinemo o djeci i demantirati one koji govore suprotno. Skupili smo se svi i svatko će dati otprilike 8 kuna svaki dan i tako do kraja štrajka", objasnila je jučer za Vijesti.hr profesorica  Duša Šarunić kojoj je ideja pala na pamet.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tako će zaposlenici I. i V. Osnovne škola Varaždin svoje dnevnice također donirati Klaićevoj bolnici. 

Djelatnici Srednje škole Zabok taj iznos donirat će Dječjem domu u Nazorovoj.

Lidija Kutnjak u Facebook grupi ''Podrška roditelja nastavnicima u štrajku'' objavila je kako će Osnovna škola Sveta Marija iz Međimurja 315 kuna, koje im premijer Plenković planira oduzeti jer su u štrajku, uplatiti na račun pedijatrijskog odjela Opće bolnice Čakovec.

Djelatnici Osnovne škole Podturen u Međimurskoj županiji odlučili su da će svakog dana koji provedu u štrajku 350 kuna donirati Udruzi djece sa sindromom Down u Čakovcu.

. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!