Novosti / Hrvatska

operacija u americi

Najbolji profesor na svijetu treba pomoć, teško je bolestan: 'Nije još vrijeme da odem na drugi svijet'

Najbolji profesor na svijetu treba pomoć, teško je bolestan: 'Nije još vrijeme da odem na drugi svijet'
Facebook

Krešimir Mikić ovisi o pomoći prijatelja i potpunih stranaca jer od obitelji više nema nikoga

On je najbolji profesor na svijetu! I treba pomoć. Naime, teško je bolestan, a operacija u Americi može mu spasiti život. 

Na stranici gogetfounding pokrenuta je kampanja za prikupljanje novca za njegovo liječenje. Cilj - 14.000 eura. Još malo je potrebno. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Dragi prijatelji i stranci. Moje je ime Krešimir Mikić, ili samo Krešo Mikić. Profesor sam i filmofil. Predajem, ili sam predavao na mnogim domaćim i stranim fakultetima: Akademija dramskih umjetnosti, Filozofski fakultet, Učiteljski fakultet, Studij dizajna, Fakultet političkih znanosti, Vern.

Kažu da sam najbolji profesor na svijetu.

Stoga moje vrijeme za odlazak na neki drugi svijet još nije došlo, znam to u sebi. Još ima puno znanja, iskustva, savjeta, razgovora koje moram obaviti, podijeliti, ostaviti mlađima, studentima, prijateljima, strancima.

Naime, ja sam jako bolestan i ovim putem skupljam novac za po život bitnu operaciju u Americi.

Bolest koja me iznimno umorila je leukemija, a jedini način da je prebolim jest transplantacija koštane srži u Zdravstvenom centru Sveučilišta u Kaliforniji u Los Angelesu.

Nekoliko dragih prijateljima mi je već pomoglo, no nedostaje mi još 14.000 eura koje moram skupiti kako ne bih morao odgoditi neizbježnu operaciju.

Od obitelji nemam više nikoga zato i ovisim o pomoći prijatelja, ali i potpunih stranaca.

Na mom Facebook profilu možete čitati i pratiti o mojoj životnoj bitci, ali možete mi se i javiti.

Jedna napomena za kraj svima koji se odluče pomoći mi: prilikom unosa podataka o kartici potrebno je mišem kliknuti na slikice (ikone) kartice. Na zamolbu nekih ljudi ostavljam ovdje i podatke o mojoj banci i mom računu na koji također možete donirati sredstva za liječenje.

OTP banka
Domovinskog rata 61, 21000 Split,
IBAN: HR9324070003234123200
Za: Krešimir Mikić

Hvala neizmjerno. Krešo."

Krešimir Mikić član je Američke filmske akademije, bio je i u Komisiji za dodjelu nagrade Oscar, a prije nekoliko godina proglašen je i najboljim profesorom na svijetu u području filma. Profesor Mikić ima počasni doktorat uglednoga američkog Sveučilišta UCLA, u Hrvatskoj je završio tri fakulteta, a na njih pet u Zagrebu je i predavao. 

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Reci što misliš!