Ostani doma
Novosti / Hrvatska

čestitamo!

Osvojio prestižnu poslovnu nagradu: Mate Rimac je gospodarstvenik godine

Osvojio prestižnu poslovnu nagradu: Mate Rimac je gospodarstvenik godine
Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Gospodarski događaj godine po izboru stručnog medijskog žirija je IPO priprema Infobipa za izlazak na New York burzu

Mate Rimac gospodarstvenik je godine u Hrvatskoj i prema mišljenju publike i prema mišljenju stručnjaka. Titulu je ponio na dodjeli najprestižnije poslovne nagrade u zemlji “Gospodarstvenik i gospodarski događaj 2019.” koji već četvrti puta organiziraju Večernji list i Poslovni dnevnik.

''Vjerujem da je jako važno slaviti uspjeh, ali ja volim reći da smo mi tek na početku te se nadam da ćemo i mi jednog dana biti uspješni kao svi ovi gospodarstvenici s kojima sam bio u konkurenciji'', rekao je dvostruki pobjednik Mate Rimac koji je titulu naslijedio od čelnika Podravke Marina Pucara i predsjednika Uprave Adris grupe Ante Vlahovića, prošlogodišnjih laureata.

Ove su godinu nominirani bili i osnivači tvrtke Infobip Silvio i Roberto Kutić, predsjednik Uprave Varteksa Nenad Bakić, predsjednik Uprave AD Plastika Marinko Došen te predsjednik Uprave i suvlasnik Atlantic grupe Emil Tedeschi. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Gospodarski događaj godine po izboru čitatelje je financiranje roll up kredita Fortenova grupe.

Gospodarski događaj godine po izboru stručnog medijskog žirija ( RTL predstavlja Boris Misevic ) je IPO priprema Infobipa za izlazak na New York burzu.
 

Reci što misliš!